Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy..

Shop my favorites

SKÖNHET

Få perfekt fönat hår hemma!

17:00 | juli 4, 2016

Fönat hår

De senaste åren har jag fönat mitt hår med en varmluftsborste (det vill säga en borste som blåser ut varmluft). Men den sliter ganska mycket på håret, så i förra veckan blev jag pålurad den här ”plattångsborsten” från Remington av en kompis – och nu är jag hooked.

Den är mycket mer skonsam och HELT BANANAS BRA och enkel att använda. Förra helgen innan vi åkte provade tre tjejkompisar den på en fördrink och alla tre sprang och köpte den dagen efter. Så bra är den. Jag torkar håret till det är halvtorrt, delar upp under- och överhåret och sedan går jag loss med borsten. Låt håret vara upprullat några sekunder innan du går på nästa parti.

Remington

Borsten heter: Keratin Therapy Pro Volume. Jag köpte min på Corinne and Friends i Sturegallerian. Men tror den finns att köpa på alla stora kedjor, som Åhléns osv. Kan göra en film när jag kommer hem hur jag går tillväga.


13 kommentarer


13 kommentarer om “Få perfekt fönat hår hemma!”

  jag brukar använda en varmluftsborste men då har jag sjukt mycket olja i håret för att den inte ska slitas och det hjälper. Men vad bra att du hittade en som var mer skonsam 🙂

  Kram<3

  http://camillaesi.se

  Svara

  Åh den ska jag köpa! Älskar ditt hår <3

  Svara

  Hej ! Så fin topp du har ! Var kommer den ifrån?! Och ska kolla upp borsten !
  Tack för alltid inspirerande blogg!

  Svara

  Åh, den verkar superbra! Skulle vara kul att se en film på hur du gör!
  Kram!

  Svara

  så himla bra tips! skulle bli jätte glad om du gjorde en video! och måste bara säga att jag älskar bloggen och podden!

  Svara

  Snälla gör en video!! Vill verkligen köpa denna men vet inte hur jag ska gå till väga:) kram!!

  Svara

  Ja, snälla gör en video! Förstår inte riktigt helt hur man ska göra. Ha det så bra! Och tack för en sjukt inspirerande blogg!

  Svara

  Hej Petra! Jag skriver här ett litet meddelande bara för att jag vill skicka ett stort TACK till dig för tipset om denna borste. Den passar så bra till mig som har lite längre än axellångt, tunt skandinaviskt hår som mår bra av att inte styla håret så mycket eftersom det sliter så mycket. Mitt hår får snabbt supervolym och ser salongsfixat ut på 5 minuter med den här borsten. Jag hade inte köpt den om det inte vore för att du bloggade och tipsade om den, så varmt tack till dig.
  Bästa hälsningar, Hanna Westrin.

  Svara

  Hej,
  Har väntat på den här videon eller iaf ett inlägg nu i 6 månader. Skulle du kunna göra ett inlägg i hur du stylar ditt hår? Tack! 🙂

  Kram M

  Svara

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy".

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.

Powered By [email protected] Privacy & cookies Change Consent for Third Party Cookies
Follow