window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:38 | juli 1, 2016

Watch out for dangerous curves!

I samarbete med Fitnessguru.

Fitnessguru-Curves

Har på mig min kollektion för Fitnessguru: Byxor (hittar ni här!) och sporttopp (hittar ni här!).

Jag och Markus har varit riktigt dåliga på att träna regelbundet senaste månaden.
Jag har kört ganska mycket Be Core pass men liksom inte fått in några rutiner. Så vi har bestämt oss för att vi ska hålla igång hela semestern den här sommaren. Kanske mest för att det är så satans jobbigt att sätta igång igen i höst när man är helt förslappad och det enda man lyft är drinkar, haha.

Gym-and-Fitness

Det är ett helt nybyggt gym här på hotellet med allt man behöver.

Curves-By-Petra-Tungården-
Jag älskar verkligen mina träningskläder från Fitnessguru – de sitter så bra. Älskar att vi valde att göra byxorna perfekt höga i midjan, avskyr byxor som sitter för lågt.

Sumosquats
Jag brände av ett stenhårt benpass. En grym övning – sumosquats som Hannah Andersson, Fashionablefit, alltid kör.

_Sumosquats
Markus smygfotade mig när jag körde. Se fokuset i blicken, haha.


3 kommentarer



3 kommentarer om “Watch out for dangerous curves!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Du är grym Petra!! Blir så otroligt inspirerad av dig och i princip allt du gör. Jag ser att de ena smycket på bilden är från blue billie, men det andra (utan månen) vart är det ifrån? Kör hårt och lev life 😀

    Svara
  • Dina kläder är verkligen super snygga, älskar speciellt brallorna! Känns kaxiga å rejäla. Kul att du försöker motivera många till träning och vill framhäva tjejens kropp. Precis som i ett inlägg ovan med always ska ju alla få träna! Speciellt tradigt är det ju då när storlekarna tillverkas på detta sätt. Känner mig nästan kränkt. Medium tjejer som rekommenderas ta large. Jaha, jag som är en large då, eller kanske tillåmed en X-L? Synd att vi aldrig får en bit av kakan utan bara titta på. Snygga brallor som sagt.

    Svara
  • Vart kommer dina träningsskor ifrån? Så jäklans snygga!!

    Svara