window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:30 | juni 28, 2016

Perfekt Skinnkjol

Rika-Leather

Kjol Rika (såg att den var på halva priset!), topp Maje (den här var också på rea, typiskt det var den inte när jag köpte den. Köpte min på NK), skor och väska Gucci. 

Haha, får nog börja med att skamset ursäkta min fruktansvärt misslyckade bus-ning. Shit’s going down on my feet. Tog de här bilderna för några veckor sedan, men har helt glömt lägga upp dem.

Ville egentligen mest att ni skulle rikta era rara ögon mot min nyinförskaffade lädertrasa som omsluter mina ben. Den perfekta läderkjolen – plötsligt händer det. Jag tror att vi kommer att åldras fint tillsammans, jag och skinnlappen. Fick köpa loss pressprovet av en kompis som jobbar med Rika Studios. Det tackar jag för innerligt.


Maje

Rika

Skinnkjol


3 kommentarer



3 kommentarer om “Perfekt Skinnkjol”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här