window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:30 | juni 20, 2016

Heja Emma!

I samarbete med Arla.

För några veckor sedan fick jag äran att nästan träffa cyklisthjälten Emma Johansson. Med nästan menar jag över Skype. Då hon befann sig på träningsläger. För att det skulle kännas som jag hade Emma vid min sida gjorde jag intervjun på en spinningcykel. Hon guidade mig genom passet, samtidigt som jag frågade ut henne om allt mellan himmel och jord.

Visste ni att det här är Emmas tredje OS? Tredje! Bara det är värt en medalj tycker jag. En tjej med skinn på näsan som garanterat kommer att ta en hem i en medalj i år. Att komma sexa i London tycker hon är okej, men inte tillräckligt bra. Hon siktar på toppen i år och jag blev så motiverad och överrumplad av hennes dedikation och hängivenhet till den där pinnen med två snurrande hjul.

Vi pratar inte bara om uppladdningen inför OS utan om bröllop, kärlek, högklackat och senaste inköpet.

Ni måste helt enkelt se intervjun tycker jag!

Ni har väl inte missat Arlas uppladdning inför OS?

Vill ni se fler inspirerande intervjuer tycker jag att ni ska besöka deras peppsida: Ladda Upp.

Där även Martin har fått äran att intervjua simmaren Simon Sjödin!


3 kommentarer



3 kommentarer om “Heja Emma!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här