window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

07:30 | juni 10, 2016

SISTA CHANSEN: ÄNTLIGEN MER CURVES ÅT FOLKET!

I samarbete med Fitnessguru.

janni-deler-workout-ready-fitnessguruJ1060128-Redigera-2

Hur snygg är Janni i Hourglass linnet? Träffade henne idag på en middag och blev så glad när hon sa att hon älskade kollektionen.

Wihoooooo, nu har precis leveransen med nya storlekar för min Curves kollektion landat på Fitnessgurus lager! Passa på för det här är sista släppet som det ser ut nu.

Så nu finns alla plagg inne i alla storlekar – byxorna tog ju slut direkt sist så skynda att lägga vantarna på dem om ni vill ha hela kitet. Tycker det är så fint tillsammans. Nästa vecka är det dags för lanseringsevent (gah måste hinna styra upp allt imorgon (!)- wihooooo! 

Du hittar hourglass linnet som Janni har på sig här!
janni-deler-workout-ready-fitnessguruJ1060173-copyÅh, man önskade ju att man också bodde utomlands så man kunde ta fina bilder i kollektionen, haha. Så svårt att fota det när man är på gymmet omringad av massa människor och oftast är jag där själv utan någon jag känner.

Curves-by-Fitnessguru-Träningskollektion

Visst är byxorna och tröjan så fina tillsammans? Älskar silhuetten!

Ni hittar byxorna här och linnet här! 

Curves-by-Fitnessguru-

Framför allt så älskar jag att byxorna är höga i midjan. Perfekt höga. Och att resåren är bred utan att sitta för tight och ge valkar.

Mitt favoritplagg ur hela kollektionen om jag måste välja något är helt klart sporttoppen. Den breda resåren är GRYM och den håller verkligen brösten på plats och ger stöd samtidigt som man får en snygg kupa.

Ni hittar sporttoppen här. 

Fitnessguru
Och jumpsuiten som är perfekt när du vill studsa runt, utan att behöva tänka på att plaggen glider isär och samtidigt vill vara dösnygg.

Jumpsuiten finns här!

I samarbete med Fitnessguru. 


8 kommentarer



8 kommentarer om “SISTA CHANSEN: ÄNTLIGEN MER CURVES ÅT FOLKET!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Linnet är så snyggt! Ska nog belöna mig med det snygga settet ikväll, det förtjänar jag.

    Svara
  • Fick så många komplimanger för linnet och byxorna på gymet idag, kände mig riktigt snygg!

    Du är verkligen en grym inspiratör, du verkar ha en härlig inställning till livet 🙂 och dessutom en riktig karriärkvinna med driv! Blir alltid på gott humör när jag går in och läser din blogg!

    Svara
  • Tjusigt set! Varifrån kommer dina snygga skor? Jag har letat i hjäl mig men utan framgång.

    Trevlig helg! /R

    Svara
  • Riktigt snygga. Hur är kläderna i storlek?

    Svara
  • Superfin kollektion Petra!! Hur är sport bh-n till en kropp mer små bröst? Typ 75 B!

    Svara
  • Just beställt byxorna och toppen! ???

    Svara
  • Petra vad har du för storlek på tightsen?

    Svara
  • Hej Petra! Jag vill så hemskt gärna ha sporttoppen! Så himla bra att någon äntligen gör en sportbh med bra stöd i (vad det ser ut som) och som också är snygg. Men jag vet inte alls hur jag ska katigorisera mina bröst – small eller medium ;D 70c har jag, vad tror du?

    Tack!

    Svara