Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:58 | juni 7, 2016

Göra klart det sista, chiligryta, städning och the perks of being a wallflower!

Petra-Tungården-Matbord

Nu jävlar ska allt det sista bli klart i den här förbannade lägenheten. Igår målade Markus underredet till matbordet. Nu ska bara benen monteras och sedan ska bjässen till skivan bara lyftas på (krävs nog 4 personer till det). Och sedan har vi ÄNTLIGEN vårt matbord.

Det är så mycket små saker som måste fixas som aldrig gjordes klart. Massa eldragningar, målningar, det fattas en heltäckningsmatta i walk-in-closeten osv. Vi har fortfarande inget handfat eftersom det gamla fortfarande står i vårt vardagsrum. Ska ha ett event här hemma den 16:e och då måste allt vara klart. Så nu är det gasen i botten.

Petra-Tungården-Marmor
Är så peppad på matbordet. Tror det kommer bli helt himmelst.

Underrede
Sedan hittade jag det här underredet som jag beställt till på nätet.

Texas-Longhorn
Efter Markus hade målat satte han igång med middagen medan jag gick och plockade i lägenheten. Han spelade spansk musik på högsta nivå och lagade chili med revbensspjäll.

Staub
Måste bara visa min nya gryta fina gryta som jag köpte precis innan vi flyttade. Hur fin är den? Från Staub. Så fort matbordet är uppe ska vi bjuda över massa folk och så ska jag servera något festligt i grisen.

_Texas-Longhorn
Kan lugnt säga att jag rullade fram efter den här megamiddagen. Ingen beach 2016 middag här inte. Men måste verkligen ge pluspoäng till chilin den var så god. Sedan såg vi: ”The perks of being a Wallflower” som Linn (såklart!) hade tipsat om. Se den – så fin film.


4 kommentarer4 kommentarer om “Göra klart det sista, chiligryta, städning och the perks of being a wallflower!”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Gaaaaaah vart hittade du underredet till bordet?

  Svara
 • Ja verkligen var hittade du underredet. Snälla svara!!

  Varför måste ha en träskiva under bordet?

  Svara
 • Vart har du köpt lamporna som sitter på väggen ovanför öppningen till köket?

  Svara
 • vart hittade du underredet?

  Svara