Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:35 | maj 30, 2016

Renovering: Sovrum

Sovrum-Rneoveringen-Jensen

Vi har fortfarande massa småfix kvar att göra som att elektrikern missat att täcka igen hållet vid gardinen. 

I helgen var typ första gången sedan vi flyttade in som vi verkligen låg en hel morgon framför nyhetsmorgon och bara njöt. Det var nog den bästa dagen på väldigt länge, haha. Jag tror inte ni förstår hur skön vår nya säng är? Varje kväll känns det som att man kryper ner i ett lyxhotellrum. Om jag hade svårt för att gå upp om mornarna förut kan ni förstå vilket helvete det är nu.

Sängen från Jensen är utan tvekan det bästa köpet till lägenheten. Vill ni höra det sjukaste? Jag har nästan slutat att sova på mage. Jag har istället börjat sova på rygg som tydligen ska vara betydligt bättre för ryggen. Eh, och ett annat väldigt bra köp är vårt nya väggtvfäste som man kan dra fram sjukt långt och sedan tilta.

Nu har jag ett möte och efter det blir det en bildbomb med summering från helgens bravader <3

 

DD4B9715-9B1E-4BFC-BD37-D065BFE75065-980x653


Minns ni hur sovrummet såg ut innan? Här kan ni läsa det inlägget annars (klicka här!).


13 kommentarer13 kommentarer om “Renovering: Sovrum”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Sjukt fint!
  Mer bilder på lägenheten! 🙂 soffan tex

  Svara
 • Vad är det för väggfäste till tv’n? Letar efter ett sådant 🙂

  Svara
 • Hej Petra,
  Skulle du kunna göra ett ”kärleksinlägg”? Jag har nyss träffat en kille – han är sju år äldre och jag förstår såklart att han har hunnit göra mycket mer än vad jag hunnit med. Han har varit singel i 10 år och jag förstår att man då har x antal ligg. Jag har haft två längre förhållande och har inte haft många engångsligg. Han har legat med ca 25 personer mer – när han sa detta kändes det så jobbigt och jag kände mig äcklad. Trots att jag redan innan bestämt mig för att acceptera men som det känns just nu går inte det. Jag tänker på det hela tiden. Har du något tips på hur man kan tänka? Skulle vara så tacksam om du kunde göra ett inlägg och svara på detta – ge tips 🙂

  Kram

  Svara
 • 25 ligg på 10 år? Det blir ju typ 2-3 per år. Känns inte så ”äckligt” eller?

  Svara
 • Så himla fint Petra! Jag skulle så himla gärna vilja veta vart du köpt dina gardiner? 🙂

  Svara
 • Hej fina Petra!
  Vart är väggtvfästet ifrån? Sjukt smart och behöver själv få upp tv:n i sovrummet på väggen 🙂 Så berätta gärna!

  Svara
 • Är det sant? Tänkte också ha samma!

  Svara
 • Hej!! Snälla kan du skriva ut vad färg koden/ numret är till vägg färgen i sovrummet. Den du skrev förut i ett inlägg var intw helt korrekt för att kunna få samma färg som er!

  Svara
 • Superfint!!! Färgsättningen blev kanon!

  kram aka

  Svara
 • Hur går det med handfatet?

  Svara
 • Ohygieniskt att inte ha överdrag på kudden, annars världens finaste sovrum!!!

  Svara
 • Man kan väl tvätta kuddar också…

  Svara
 • Tänkte höra vart ni har köpt överkastet? Tack!

  Svara