window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:00 | maj 25, 2016

Fotografering för Soft Goat imorgon!

image

Fick precis produktbilderna på min cashmerekollektion för Soft Goat. Tycker de blev så fina. Imorgon bitti är det min tur att stå framför kameran i plaggen.

Men först väntar eventet på Gina Tricot nu <3 Är fortfarande riktigt sliten från Marbella men det är bara att kämpa på.


2 kommentarer



2 kommentarer om “Fotografering för Soft Goat imorgon!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Heeejj Petra! Först, TACK för världens mysigaste å härligaste podd, du och linn är helt fantastiska! Lyssnade precis på den senaste podden och fick världens infall å kände mig helt tvungen att skriva till dig när jag hörde att du klagade på att dina ben kliade! Måste bara säga att tips är att kolla upp dig om du kanske har glutenintolerans??? Jag har hela mitt liv haft sjuk kli över benen och verkligen inte kunnat slutat klia. MEN fick sedan diagnosen glutenintolerans, och sedan jag slutade äta gluten så är kli:et som bortblåst!!! (vet att glutenintolerans typ är världens tristaste ever, för all livets mat är typ gluten, men ändå haha)

    Kram!

    Svara
  • Åh ser såååå snyggt ut! Jag undrar hur långa byxorna är? Har för mig att du är väldigt lång, hur sitter de på dig? Jag själv är 181 cm, och det är lite tråkigt att köpa för så mycket pengar om de inte kommer sitta bra..
    Tack för en superhärlig blogg!

    Svara