Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:09 | maj 17, 2016

Gellack utan lampa – hemma!

I samarbete med Sally Hansen.

Sally-Hansen

Som ni vet är jag ju sämst på att ta hand om mina naglar och har inte tålamod att låta vanligt nagellack torka. Dessutom tycker jag att vanliga nagellack ofta skavs av direkt. Och jag har aldrig tid att ta mig till en salong och faktiskt få naglarna fixade. Därför blev jag så glad när jag fick mina naglar fixade av tjejerna på Sally Hansen på Metro Modes 6-års jubileum.

De här nagellacken är nämligen helt sinnes. De sitter verkligen som sten. Sally Hansen är nämligen som ett gellack som man gör på salong – fast utan lampa och du kan göra det hemma själv.

Steg ett måla färg i två lager och applicera sedan deras patenterade överlack, Miracel Gel. Miracle Gel är den första manikyren som kombinerar vanligt nagellack med högteknologiskt gel. Lacket ska sitta som sten upp till 14 dagar. Jag har haft mitt i en vecka nu, så återkommer om en vecka om det fortfarande sitter.

Är ni sugna på att prova? Eller spana in fler färger? Kika in HÄRAnge koden (med små bokstäver): metromode  – så får ni 20% rabatt fram till den 31/5.

Sally-Hansen-Nagellack

Jag har dessutom 5 kit att tävla ut i bloggen. 

Hur du tävlar?

1. Följ @sallyhansense på instagram.
2. Kommentera här i inlägget <3
Glöm inte fylla i er mail när ni kommenterar så jag kan kontakta er.

_Sally-Hansen-Nagellack

 


312 kommentarer312 kommentarer om “Gellack utan lampa – hemma!”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Åh! Slutade bita på naglarna i julas vore jättekul att få vinna något fint då jag endast äger typ 2 nagellack, haha.

  Svara
 • Hej! Jag har precis tagit bort mina akrylnaglar så jag inte har tid att fylla på dem regelbundet ( minutplanerar mitt liv ) Mina naglar ser fruktansvärda ut och de skivar sig och går av hur korta de än är! Jobbar på en bilverkstad och skulle vara kul att kunna ha fräscha naglar trots det 🙂
  Jag har längtat efter ett sånt här lack!

  Svara
 • I vatten jag jobbar långa dagar, detta medför att mina naglar skivas & flagar. Skulle jag vinna detta kit, skulle jag bli ett problem kvitt. Hur lyxigt skulle inte det vara, att runt på stan med snygga naglar fara? Än vet jag ej, så låt mig testa – då blir det så mycket roligare att festa!

  Svara
 • Följer nu! Vill också passa på att säga att jag älskar din och linns pod! Lyssnar varje vecka och blir alltid lika glad av den:)

  Svara
 • Jag har samma problem! Jag tror seriöst att mina naglar bara råkar vara en ”sort” som inte håller nagellacket på plats ordentligt haha, skönt att höra att fler har samma erfarenhet! 🙂

  Svara
 • Följer och håller tummarna!?

  Svara
 • Åh! Följde redan innan då en vän rekommenderade lacket. Är så taggad på att testa själv eftersom jag själv, precis som du, aldrig har (eller tar mig) tid för att fixa naglarna 🙂

  Svara
 • Åh jag vill gärna vara med att tävla! Håller tummar och tår!

  Svara
 • Åh kul!! Älskar att ha fina naglar och pyssla själv, men det suger ju att nagellacket förstörs så snabbt. Det här verkar ju såå bra! Skulle verkligen vilja vinna setet 🙂

  Svara
 • åh, måste vara med och tävla!
  Har efter två år med salongsnaglar nyligen slutat (flytt på g så pengarna måste prioterar till det) och testat Depends ”7days” som är fullkomligt katastrofalt dåligt. Innan salongsnaglarna så var jag en av de som fick extrema utslag av deras uv-lampa. Har insett att det som ser bäst ut/kräver minst underhåll/gör att jag undviker panik pga avskavt nagellack är omålade naglar (och stärkande genomskinligt lack från just Sally Hansen) och det är såååå trist! Detta kanske är min räddning?

  Följer Sallyhansense på instagram 🙂

  Svara
 • Följer, och håller tummarna verkar vara världens bästa idé utan lampa!

  Svara
 • Åh hade vart perfekt till mig o mina tärnor på mitt bröllop i sommar 🙂
  Håller timmarna :):)
  Kramar!

  Svara
 • Jag som jobbar i butik vill alltid ha fina naglar, men mycket lyft och kartonger gör att efter en dag så är nagellacket avskavt, detta vore så kul att testa!

  Svara
 • Det skulle vara SÅ roligt att vinna! Perfekt till sommaren då jag ska jobba på räddningstjänsten och behöver ett lack som verkligen sitter under hårda arbetsförhållanden. Även brandmän vill ha fina naglar 😉
  Följer nu Sallyhansense på instagram.

  Svara
 • Vore en sommardröm att vinna dessa för att fira att terminens sista tenta snart är skriven och inleda sommarlovet med salongsfina naglar!

  Svara
 • Följer och håller tummarna 🙂 ska snart ta av mina gelnaglar och då jag jobbar på förskola så blir mina egna naglar förstörda av tvätt och handsprit.. Så hade vart perfekt med detta nagellack!

  Svara
 • Är med och tävlar! Så mycked tid man kunde spara på att inte fixa naglarna på två veckor, super! 🙂

  Svara
 • WEEYy vad kul!!

  Svara
 • verkar jättebra! Hade varit superkul att få testa <3
  Följer på instagram!

  Svara
 • Önskar tur ; )
  Alltid fint med läckra naglar när man spelar in youtube-klipp i närbild eller håller kurs med någon pillig grej så allas ögon är på händerna.

  Svara
 • Följer och är med och tävlar 🙂

  Svara
 • Åh, fantastiskt för en nybliven morsa som vill vara fin men inte har tid att fixa naglarna stup i kvarten!

  Svara
 • Hade varit så grymt att få testa !
  Gjorde gellack första gången för 2 veckor sedan och är sjukt nöjd , så att kunna fixa liknande hemma = dröm . Mvh småbarnsmamma som inte riktigt lägger prio på nagellack som går bort efter första blöjbytet ❤️?

  Svara
 • Följer och är med och tävlar! Håller tummarna:)

  Svara
 • Snygga naglar är ett måste såhär på våren och sommaren – bort med allt fnöske! Vore super med ett nagellackskit för att sätta färg på tillvaron, är därför gärna med och tävlar. Sally Hansen har nu dessutom en ny Insta-följare!

  Svara
 • Åh äntligen! Har väntat på något sådant här för hemmabruk allt för länge nu! Grym tävling 🙂

  Kram

  Svara
 • Hade varit så sjukt roligt att testa! ska på en jobbig magundersökning imorgon som jag är otroligt nervös över, detta kit hade känts som en bra tröst! ha ha

  Svara
 • Alla mina favoritnagellack är slut och har noll på kontot, vore så skönt att kunna fixa lite fina naglar nu till sommaren igen!

  Svara
 • Att måla naglarna kan vara det tråkigaste som finns. Det tar tid och verkar aldrig riktigt torka, det blir dessutom fult inom några dar. Mitt tålamod är inte det bästa, därför målar jag sällan naglarna, trots att jag älskar känslan när man har fixade naglar. Perfekta naglar som håller i två veckor? Drömmen? JAAAAA

  Svara
 • Har alltid nagellack och är sååå trött på att måla om dom var tredje dag ?

  Svara
 • Vore jätte kul att få testa inför sommaren och alla andra månader ?????

  Svara
 • MEN PRAISE THE LORD!! Målar mina naglar varannan dag typ för det alltid skavs bort… This would be lit! PUSS LINDA!

  Svara
 • Låter ju helt underbart!

  Svara
 • Drömmen för en stressad mamma som gör allt för att behålla lite vardagsglamm!

  Svara
 • Would LOVE to win!! ❤️❤️

  Svara
 • Åh så nice, vill sjukt gärna testa dem! 🙂

  Svara
 • Åh! har nyligen slutat bita på naglarna (the struggle is real) och lite fräscha färger som sitter bra (och motverkar bitande) skulle inte sitta fel lagom till sommaren! 🙂

  Svara
 • Låter så skönt, måste testa!!

  Svara
 • För en fattig student som inte har råd att göra naglar på salong så vore det här drömmen ???

  Svara
 • Åh det hade jag behövt, jag får aldrig nagellacket att hålla mer än 1-2dagar även fast jag använder både bas- och topplack! Har gillat på instagram nu med! 🙂

  Svara
 • Åh! Har gett upp allt hopp kring nagellacksfronten eftersom det krävs så himla mycket jobb att hålla naglarna fina hela tiden! Skulle vara så himla kul att för en gång skull ha fina naglar som håller länge! En fattig student prioriterar hellre mat på bordet än fina naglar, tyvärr??

  Svara
 • Drömmen! Kan det vara så att den ständiga jakten på det perfekta nagellacket äääntligen är över? Svordomarna man svär efter att ha spenderat 30 min på att måla naglarna och sen inte kan hålla sig fem minuter utan måste ”fixa” med något så att det förstörs… bör inte någon mänska behöva lyssna på

  Svara
 • Med många bollar i luften och både stressig på jobbet och här hemma så brukar jag strunta i att nagellack för det skrapar av sig nästan direkt.
  Någon gång i mitt luv hade det varit kul att ha fina glam naglar längre tid än 2 timmar.

  Svara
 • Låter jättespännande! Jag skall börja mitt första riktiga (dröm)jobb på ett sminkföretag efter sommaren och känner att ordentliga naglar är ett måste. Detta skulle ju underlätta fantastiskt mycket! Kram

  Svara
 • Vilka snygga färger!

  Svara
 • WOW! Som två barns morsa är nagellack ingen lätt grej men med detta sätt så skulle jag kunna gå på galej! ? Nu håller jag tummarna hårt!
  Tack för all inspiration du ger! ?

  Svara
 • Men perfa!! Mina naglar brukar inte va så värst fina heller, fast att jag vill och försöker hålla efter! Hoppas det här lacket ger bästa möjliga resultat 😀

  Svara
 • Är så gärna med och tävlar <3

  Svara
 • Jag har sen jag kan minnas bitit på mina naglar. Har haft gelnaglar ett flertal gånger men de tar tid och de har man inte gott om med en 2 åring och heltidsjobb. Vill verkligen ha fina naglar och detta nagellack skulle göra de enklare och hålla bättre än vanligt nagellack som man i princip måste göra om varje dag för att hålla snyggt. Dessutom att en dag stolt säga att jag har slutat bita på naglarna!

  Svara
 • Hej!!

  Min pojkvän klagar alltid på att jag målar naglarna för ofta (då det snabbt blir fult och måste målas om..). Han är så trött på att jag alltid säger ” Kan du hjälpa mig med det här, kan du hämta det här, kan du klia mig här, jag kan inte göra det för att jag har precis målat naglarna…” För husfridens skull skulle jag behöva nya nagellack som håller längre!

  Svara
 • Herregud, varje stressad kvinnas dröm! Vill så gärna vinna <3. Kram!

  Svara
 • Följer!! Tycker alltid att mitt nagellack blir avskavt o fult så himla fort så det här skulle ju vara drömmen! Nås på [email protected], hoppas hoppas!!!

  Svara
 • Hade passat perfekt till sommarens alla äventyr ?? Följer och är med och tävlar!

  Svara
 • Vore spännande att testa! Har gjort shellack flera ggr men inte ens det håller på mig.. Hade gelenaglar tidigare men har inte längre råd som student. Grymt att det kommer fler och fler lack som ska hålla bättre iaf, håller tummarna för att även jag ska hitta något som sitter!

  Svara
 • Åh precis vad jag skulle behöva just nu mvh nagellacksjunkie och nybliven mamma med noll tid för att fixa naglarna.. ?

  Svara
 • Följer nu på instagram. Tycker att det är så kul med fina naglar och skulle bli såå glad 😀

  Svara
 • Jag är precis som du, varken tålamod eller tid att låta nagellacket torka eller fixa på salong så jag skulle mer än gärna vinna ett kit! 🙂 följer såklart på instagram!

  Svara
 • åhh, underbart med sånt nagellack!

  Svara
 • Följer! Håller tummarna!

  Svara
 • C’mon! Hoppas hoppas hoppas!

  Tack för världens bästa blogg!
  Lizette

  Svara
 • Ååh, jag som inte målat naglarna på 5 månader pga vild bebis. (minns sist jag målade dom, dagen innan bebis kikade ut för att jag ville vara snygg på förlossningen, haha..kul tänkt!!) 🙂

  Svara
 • Likeat på instagram!
  Vill gärna vinna ett kit. Har som du alltid problem med naglarna och hålla det fint. Nervositets-ticks att pilla med nagellacket vilket gör att det aldrig håller sig 🙁 Hoppas att detta skulle rädda mina naglar från pillande!

  Svara
 • Fila, klippa och måla men ändå kan det inget tåla! Nagellack som skrapas bort och som dessutom sitter kort. Detta låter bekant i ögonen mina och skulle därför vilja vinna ett tjusigt kit som kan hålla mina naglar fina!

  Följer instagram.

  Svara
 • Åh vill så gärna så gärna!

  Svara
 • Hej! Roligt att läsa din blogg.Får en massa inspiration och skulle bli väldigt glad över ett nagelack kit.Älskar färgerna. Karin

  Svara
 • Åhh detta hade varit så kul att vinna! Alltid vart väldigt noga med mina naglar, men nagellacket skavs av SÅ fort! Hade vart underbart att testa på! Kram

  Svara
 • ÄLSKAR nagellack och alla smarta lösningar som förenklar vardagslivet. Hoppas jag vinner!

  Svara
 • Följer och håller tummarna! ? , har världens sämsta tålamod så detta nagellack skulle passa perfa!

  Svara
 • Gud vilken efterlängtad produkt! Passar perfekt när man varken har tid eller pengar att gå till en salong som en fattig student.

  Svara
 • Funkar detta så låter det ju amazing!! Som en van lackare skulle detta vara grymt!! Puss

  Svara
 • Jag är med och tävlar! 🙂 min mejl: [email protected]

  Svara
 • Har katastrofnaglar och skulle älska att få va lite fab och ha business naglar för en gång skull!

  Svara
 • Jag är med! Jobbar som fastighetsmäklare och drömmen är att alltid ha snygga naglar med ett lack som faktiskt håller 🙂

  Svara
 • Men åh skulle verkligen vilja vinna dessa naglack då vanligt naglack vanligtvis inte håller mer än 1 dag på mina naglar. Det skavs av så fort! Tack för en superbra blogg

  Svara
 • Jag är med och tävlar??

  Svara
 • Tjena snygging!
  Fantastisk tävling, klart jag är med 🙂 🙂
  Må så gott!

  Svara
 • Mina naglar är mina bebisar. Jag fixar dem alltid själv och målar dem kanske tre gånger i veckan (by now är jag pro så är så sjukt snabb) för att jag vill att de ska vara fräscha och fina! Precis som du så skulle jag aldrig hinna att fixa dem på salong (och jag har svårt att överlämna bebisarna i händerna på någon annan..) och jag är alltid på jakt efter nya, grymma lack. Sally Hansen är ett bra märke och jag skulle gärna testa deras nya!
  Jag följer redan på Instagram!

  Svara
 • Klart jag är med i den här tävlingen!

  Svara
 • Jag vill supertärna vara med och tävla. Fixade alltid mina naglar på salong (den salong du tipsat om förresten, hos Emilia) med geolack förut, men sen började jag plugga och pengarna räcker tyvärr inte till för lyxigheter. Därför skulle jag bli kalasglad om jag fick vara med och tävla om ett kit. Tack för en fin blogg 😀

  Svara
 • klart man är med och tävlar! kanske kan dessa lack rädda mina sorgliga och skavda naglar. puss petra ❤️

  Svara
 • Håller alla tummar och tår i den här tävlingen!

  Svara
 • Vore underbart att Vinn ett kit!

  Svara
 • Jag är gärna med och tävlar! 🙂

  Svara
 • HEJ! En av mina närmsta vänner gifter sig den 11 juni och jag har sökt med ljus och lykta (vi bor i ett litet samhälle i Norrbotten.) över en som kan ta min kompis under hennes vingar och hjälpa med hennes naglar inför den stora dagen. Min kompis är som jag, en pojkflicka så långa gelnaglar som man måste underhålla går hel bort. Dagen före bröllopet rår jag och min andra kompis om bruden och det var då jag tänkte detta skulle passa hur bra som helst, då vi inte har hittat ngn som vill hjälpa oss. Denna tjejkväll är inget hon vet om så de skulle va toppen roligt om jag vann och kunde ge henne detta! 🙂 kram C

  Svara
 • Följer! 🙂

  Svara
 • följer och håller tummarna att man kanske kanske vinner 🙂

  Svara
 • Följer och hoppas ?

  Svara
 • Hej Petra! Tack för en fantastiskt inspirerande blogg.
  Jag är precis ssomndig, mina naglar kommer liksom på efterkälken då sonen,jobbet,sambon och träningen hår före. Älskar snygga händer och ser det som något viktigt och önskar att jag kunde få välmanikurerade naglar utan att behöva lägga till ännu mer som tar tid ifrån familjen.. Räcker med det som är ens ”egen tid”

  Svara
 • Följer och håller tummarna!!

  Svara
 • Åh! Det här är något man är i stort behov av när man har en snart 15månaders tultande kring benen hela dagarna! I juni ska jag gifta mig med mitt livs kärlek ( &babydaddy ;)) och då vi har en tredagarsfest hade det varit najs att kunna ha snygga naglar hela helgen-tror inte tiden kommer räcka till att sitta och bättra på nagellacket!

  Svara
 • Hej Petra, tack en inspirerande blogg! Vore skitkul om du ville muntra upp en nybliven mamma med lite vardagsglam, det blir inte så mycket av det nuförtiden ?

  Svara
 • Följer och hoppas på vinst! ÄLSKAR Sally Hansen nagellack och köper alltid en hel arsenal av lack med mig hem från USA.

  Svara
 • Hej,
  Håller tummarna att jag vinner, följer även sallyhansense på instagram 🙂
  Vill också bara säga att du är en fantastisk inspiration, och en grym tjej! Faktiskt den enda personen jag följer kontinuerligt i bloggen, på snapchat, instagram och podden!
  You go!!!

  Svara
 • följer and let the odds make me win!
  Tack för all din energi och inspiration petra. Känner sån äkta glädje för din skull! Du är en stor förebild :)) <3

  Svara
 • Åh. Jag skulle verkligen vilja vinna ett kit. Jag är sämst på att måla mina naglar, eller färgen sitter ju helt enkelt inte kvar och att måla varje dag är inte ett alternativ. Att få vinna detta kit skulle inte bara göra mig lycklig, det skulle ju ge en färgklick och lite guldkant på tillvaron. Underbart helt enkelt.

  Svara
 • hade varit SÅ uppskattat med fina naglar nu i tentaperiod-ångesten när studentkassan inte räcker till att köpa nya nagellack!!!

  Svara
 • Heeeej Petra, nu följer jag sallyhansen på insagram och vill veeerkligen vinna denna tävling!!! Jag älskar nagellack och att måla naglarna, älskar även att knåpa bort allt nagellack när det börjar flagna så mitt liv och mina händer skulle bli så mycket mer fancy om jag vann!!!

  Svara
 • Åh! Skulle passa perfekt nu till sommaren, slippa skavda fula naglar men ändå slippa gå till en salong! Håller tummar och tår!:D

  Svara
 • Hej! Känner igen mig exakt med att nagellacket alltid skavs av och jag orkar alltid hålla i att måla dom om och om igen. Ingen fördel att jobba på en förskola där man jämt tvättar händerna och lacket bara skavs av! Det här lacket känns som om det skulle vara min räddare i nöden för fina naglar!

  Svara
 • Åh vill ha! Verkar vara slutsålt delvis :/ !!

  Svara
 • Vilken DRÖM!! Jag följer och hoppas på det bästa

  Svara
 • Hej! Vill jättegärna vinna lite sommarfina naglar 🙂 Följer dom på insta och min mail är [email protected]
  Kram!

  Svara
 • Kul tävling! Jag har nyss lyckats sluta bita på naglarna och är crazy i allt nagelfix nu!
  Heter alva.x på instagram!

  Svara
 • Drömmen 😀 <3

  Svara
 • Följer på instagram!

  Svara
 • Varför jag önskar vinna? I NEEEEEEEEEEED THIS IN MY LIFE!

  Helt enkelt 🙂

  Svara
 • Skulle passa perfekt i min deppiga tenta-period :)))

  Svara
 • Upplever exakt samma problem som du gör med vanligt nagellack och mina naglar blir helt kaos av efter jag använt schellack så detta vore definitivt något för mig!? Nu följer jag Sally Hansen – hoppas min bön blir hörs – vore drömmen!

  Svara
 • Jag är med! 🙂

  Svara
 • Till studenten skulle detta vara topp!!!

  Svara
 • Innan jag fick barn hade jag nymålade naglar varje dag nu är jag lyckligare än någonsin men haft måla naglarna på min to do list i över 2 veckor. Att hitta ett nagellack som faktiskt sitter ett tag hade därför varit toppen för mig! ??

  Svara
 • Såklart jag är med! Härlig tävling, massa kramar <3

  Svara
 • Hade varit så kul att få testa detta nagellack då jag är precis som du, har varken ork eller tid att måla med vanligt nagellack.. Vore guld med fina naglar inför sommaren ju!!

  Svara
 • Skulle älska detta! Byggde alltid naglar förut men får inte ha det pga mitt jobb. De dagar jag är ledig så målar jag mina naglar först av allt, känner mig fräsch direkt då. Men mitt nagellack brukar bara hålla någon timme då jag gör väldigt mycket, tex tränar, städar osv. Dessa lacken hade varit perfekta! Håller tummarna!

  Svara
 • Sitter det på riktigt i 14 dagar?! WOW! Jag är Med och tävlar! Har följt dem på insta så nu håller jag tummarna <3

  Svara
 • Skulle bli superglad för detta! Som studerande mamma har man varken tid och pengar att gå och göra gellack. Håller tummarna!?☺️

  Svara
 • Skulle bli sååå glad för detta!!???

  Svara
 • Skulle mer än gärna få ta del av och testa dessa lack. Ser ju dessutom ut som att de finns i en mängd olika härliga färger. Sjukt taggad på att vinna detta.

  Svara
 • Som säljare i klädbutik har man inte de vackraste händerna!
  Torra, naglarna går av och framförallt nagellacket förstörs på bara någon timme haha men envis som man är så skall jag ändå alltid måla mina naglar!
  Så detta hade varit super o få möjligheten att testa 🙂 så jag håller tummarna!
  KRAM

  Svara
 • Följer dom nu! Skulle bli så glad ?

  Svara
 • Skulle vara grynt att vinna detta eftersom mitt naglack håller sig fint i ca en halvdag (skoja inte) innan det börjar lossna för att jag pillar och kliar osv. Använder isadoras gellack som jag håller dubbelt så länge, dvs en dag… Skulle vara perfekt nu till balen också! Håller tummar och tår stenhårt!!!!!!

  Svara
 • Jag är med =)

  Svara
 • Detta hade ju varit super!! Kan väl säga som så att stallet inte är optimalt för stackars händerna, sådär kul när man sen ska ut på kvällen men har noll tid att måla om…
  Följer såklart på insta!

  Svara
 • Följer dom!!

  Svara
 • Vilka fina lack, skulle vara fint till sommaren för mig som för en gångs skull har lyckats sluta dra på mina naglar. En sommar med fina naglar, äntligen!

  Svara
 • Följer och pressar hårt mina tummar!

  Svara
 • Följer 🙂

  Svara
 • Har precis fått upp ett stort äga för nagellack och allt vad det innebär, vilket gör det självklart och helt perfekt för en ung student att delta i denna tävling!

  Svara
 • Super fina. Vill ha ha överst

  Svara
 • Följer! Låter helt perfekt när man har småbarn hemma. Håller mina tummar!

  Svara
 • Åhh vad fina!! Ett sånt här allternativ, istället för salongs fixade naglar har jag längtat efter, då min budget nu när jag går i andra ring inte riktigt håller för att fixa naglarna på salong hehe. Följer självklart 🙂

  Svara
 • Åh! En riktig nagelbitare som jag hade verkligen behövt dessa i tenta-spurten ??✨⭐️

  Svara
 • Detta låter helt perfekt för en hästtjej som mig. Inget vanligt nagellack håller längre än en dag för mig när jag är i stallet så det hade varit superkul att få testa detta istället:D

  Svara
 • Är exakt som dig Petra! Minus bita på naglarna men plus springa runt med disktrasan stup i ett – älskar rena ytor. Är ju inte direkt en bra kombo med snygga, fräscha och välmanikyrerade naglar. Men detta lack låter ju som en dröm för såna som oss.

  Svara
 • Det hade varit sån dröm inför sommaren med segling från börjar till slut och jag är absolut sämst på att underhålla mina naglar annars. Mitt gellack från salong höll bara två dagar…. Hade varit perfekt att testa detta istället i sommar :))

  Svara
 • Okej, måste skaffa!! Tycker precis som du Petra att vad är vitsen att måla naglarna när det ändå försvinner? Har gjort naglarna på salong någon gång men blir för dyrt för en student i längden… Hade varit en dröm att vinna! Kram

  Svara
 • Följer! Oh vad fina 🙂 jag har jämt korta naglar för jag gillar inte när långa naglar ser chippade ut efter några dagar så jag upplever att det håller längre om de är korta, jag bär nagellack 365 dagar om året så det skulle vara superkul att få testa dessa mer hållbara 🙂 kram

  Svara
 • Älskar din blogg men känns som det har varit fler sponsrade inlägg än dina underbara egna inlägg på senaste. Fattar att du vill ha en inkomst från bloggen men kvalitén känns inte lika genuin längre. Varannat inlägg lovar du bättre kvalité på bloggen.

  Svara
 • Låter för bra för att vara sant! 😀 vilken dröm! Klart man är med och tävlar. Kram

  Svara
 • Fantastiskt med sittande nagellack! Följer på instagram. Kram

  Svara
 • Vad kul med en tävling!! 🙂 <3 Lite nya lack är ju precis vad som behövs nu inför sommaren!

  Svara
 • Gud vad detta lät som en tävling för mig! Med jobb på förskola där man tvättar händerna konstant, och med egen häst där naglarna utsätts för både det ena och det andra så ser mina naglar inte mycket ut för världen just nu alltså… Hoppas verkligen på vinst! 🙂

  Svara
 • Woow!!! Låter fantastiskt! Skulle bli överlycklig om jag vann och kunde använda dessa fina nagellack till mitt examensfirande i juni!! (Följer på instagram!) kram Johanna

  Svara
 • Åh är så trött på nagellack som slits efter en dag och att äntligen få använda ett lack som är snyggt och håller vore drömmen!

  Svara
 • Jag har precis börjat ta hand om mina händer då jag arbetat i livsmedels butik har naglarna och händerna fått lida samt här hemma med en snart ettåring har jag tvättat händerna x antal gånger om dagen. Händerna har varit förstörda. Äntligen är jag inte alls lika torr och naglarna har blivit lite längre och redo för dessa underbara lack 🙂

  Svara
 • I like! Är normalt för lat för att måla naglarna just för att det slits bort så snabbt och blir fult, så detta lacket hade passat mig lysande!

  Svara
 • Spännande! Det skulle jag vilja prova, har följt med kontot saraervik.

  Svara
 • Hur kan jag missat detta?! Är
  Ett nagellacksfreak men eftersom jag har myror i baken o aldrig kan sitta still flikar sig mitt lack på 2 dagar! Har gillat på instagram och är med i tävlingen! 😀

  Svara
 • Hei Petra. Jeg trenger denne lakken i mitt liv 🙂

  Hilsen Trine

  Svara
 • Åh, kul! Det vill jag gärna prova!!!

  Svara
 • Låter ju som det perfekta nagellacket! Självklart är jag med och tävlar! 🙂

  Svara
 • Jag är med och tävlar! 🙂 super fina färger!!

  Svara
 • Skulle vara så härligt att få testa detta lack! 🙂

  Svara
 • Men AHHHH! Jag brukar inte tävla för jag har ALDRIG vunnit ens 25 kr på triss, men ibland måste man tydligen chansa ändå! 😀 @jessicasmode på instagram, gillade sallyhansense redan igår men hoppas det räknas ändå. KRAM!

  Svara
 • Gud vad skoj! Är sämst på att piffa till mina naglar och i en hektiskt vardag är det lätt att det prioriteras bort. Vore jättekul att testa, det är ju helt klart roligare att stressa med snygga naglar!

  Kram på dig

  Svara
 • Oooohh jag vill vara med och tävla! 🙂

  Svara
 • Jag är med och tävlar! 🙂

  Svara
 • Är med!! Embergn på instagram 😀

  Svara
 • Följer och håller alla tummar att få ha snygga naglar till examen ???

  Svara
 • Följeeer! ???????????

  Svara
 • Ååååh, hade suttit perfekt till sommaren! ?? MandyBlondy på instagram!

  Svara
 • Mina trädgårdsmästarfingrar skulle bli sååå glada av att ha snyggt hållbart nagellack i mer än en dag!!

  Svara
 • Följer nu på insta och skulle bli superglad av att vinna! När du beskrivit dina naglar även i tidigare inlägg känner jag helt igen mig och jag tror detta skulle underlätta min vardag helt klart. Kram och tack för en trevlig blogg.

  Svara
 • Följer Sally Hansen på Instagram! Perfekt för mig och min tjejkompis att fixa på varandra till sommaren.

  Svara
 • Jag följer på instagram och är SÅ sugen på att få ordning på mina stackars naglar!! Men studentkassan går just nu till annat än att kunna gå till salong och fixa dom på riktigt så *hoppas hoppas* dessa är bra!

  Svara
 • följer redan sen tidigare och SÅKLART är jag med och tävlar! xx

  Svara
 • Jag älskar att ha fin färg på naglarna men då jag är mycket i stallet så skavs vanligt nagellack lätt av. Köpte depends set med lampa när det kom men fick utslag och kunde inte använda det mer. Detta hade därför varit drömmen!! Att ha fina naglar i upp till 2 veckor utan att behöva måla om flera ggr och utan risk att få förstörda naglar eller hud!

  Svara
 • Låter för bra för att vara sant! Följer 🙂 (@skinclarity på Instagram)

  Svara
 • Som en sommarflört för naglarna!

  Svara
 • Äntligen någon som håller! Följer ❤

  Svara
 • Åh drömmen att vinna dessa! Har nyligen åkt på en supertråkig infektion i mina naglar pga oprofessionell nagelsalong som inte steriliserade sina verktyg mellan kunderna.. fick mig en ordentlig läxa och får vänta ett halvår innan de är fina av sig själv igen. Dessa skulle kunna få de att vara fina under tiden jag väntar! 🙂

  Tack för en härlig blogg och insperationskälla! Kram!

  Svara
 • Åh, jag skulle verkligen behöva det här! Har stora problem med att nagellack inte håller, blir att det skavs bort efter bara timmen på mig och då blir det bara att ta bort det och få gå med neutrala slitna naglar hela dagarna :/ Hoppas verkligen jag vinner ett kit <3

  Svara
 • Ååååh!!!!! Vore drömmmen, har alltid fixat naglarna tills jag började plugga o tråkigt nog behövde prioritera lite annorlunda.. Grym present till mig själv när jag fyller 25 snart ???? PUSSS o KRAAM

  Svara
 • Jag är så nyfiken på dessa! Var en av de som fick returnera Depends Gellack när det visade sig vara skadligt och har väntat på ett bättre alternativ. Håller tummarna!

  Svara
 • Sally Hansen är grymma!

  Svara
 • Är med och tävlar! Detta hade passat mig perfekt då jag älskar målade naglar men tiden räcker inte alltid till.. 🙂

  Svara
 • Detta hade suttit såå fint då mina naglar är katastrof och jag har både dop och bröllop inbokat inom kort! Snygga naglar hade verkligen kompletterat mina outfits!

  Svara
 • Låter som drömkittet nu till sommaren när man alltid vill ha snygga naglar men inte har tid (dricka rosé med vänner i solen är snäppet roligare) att måla om naglarna varje dag 🙂 Jag håller tummarna och hoppas jag vinner! Ha en bra dag!

  Svara
 • DRÖMMEN!!! Jag är precis som du Petra! Alltid bitit på naglarna, aldrig nånsin haft tålamod att låta de växa ut och faktiskt sitta hemma och måla dem fina, då
  Jag instämmer att nagellacket ändå rivs av fort. Det blir liksom inte av, ständigt fula! Min pojkvän börjar bli less på att tjata ”sluta bita!”, haha! Däremot så VET jag att när jag har superfina naglar, som när man varit till salongen, så biter jag ALDRIG på dem! Så det här låter ju som drömmen! Student som man är hade jag blivit ÖVERLYCKLIG att få 5 kit från detta! Ps. Love you, du är så jävla härlig! Ds. <3

  Svara
 • Åh så fina nagellack!!

  Svara
 • Har testat 2 andra gellack av andra märken men dem höll inte alls så länge som lovat. Hoppas den här håller ?
  Älskar när dem ser salong gjorda ut fast dem är home made !
  Mvh
  Sara

  Svara
 • Mm WOW! Vilket PANG-DRÖM-NAGELLACK! Det vankas vårbal i helgen, hade ju varit UNDERBART att få lacka på lite av den här varan på mina vinterbleka klor! Läckert värre! Åh!

  Puss och kram

  Svara
 • Åh vad fina! Och HUR perfekt?? Pallar aldrig måla naglarna i princip eftersom det skavs av så himla fort. Älskar dock att fina naglar så detta vore ju drömmen:)

  Svara
 • Har nagellackspanik då allt jag provat skavs av och jag tuggar mer och mer på naglarna, det blir som en ond cirkel! Att hitta ett lack som sitter som sten låter som massage i mina öron. Can’t wait att prova dessa!

  Svara
 • I am in!:)
  Already using Sally Hansen’s other products, so would be fun to try out this one as well!
  Especially for my toe nails during summer 🙂

  Svara
 • Jag behöver detta nagellack!!!!

  Svara
 • Hej!
  Jag vill vara med och tävla för att jag älskar att ha välmanikyrerade naglar och håller med att vanligt lack slits sjukt fort. Jag är student men har praktik och har ett yrke där jag måste se mycket representabel ut då mina händer syns i arbetet inför många, många människor. Dock har jag inte råd att unna mig ett dyrt fint nagellack och lite bas- o topplack eller att ens besöka en nagelsalong för en uppfräschning… Det hade varit drömmen!
  Men eftersom jag inte kan besöka ett ställe, så kanske drömmen kan komma till mig istället!

  Hade blivit superglad och mina sommarnaglar är räddade! Så kan jag fokusera på annat istället och känna mig sjukt najs med mina nya kvinnliga, perfekta naglar! 🙂

  Tack för en bra blogg, sträckläste säkert 35 sidor igår hihi!

  Kram

  Svara
 • OMG! Om det är något som jag behöver i livet (förutom mat vatten och sömn då såklart…) så är det tamefan ett bra nagellack! Jag är en nagelbitare av rang och det enda som håller mig från att bita på naglarna är om jag har nagellack. Men vem orkar måla naglarna varannan dag?! Så fort det skavs bort det minsta så är jag där och gnager som en liten hamster… Detta nagellack låter alltså som en räddning för mina patetiska majskornsnaglar!

  Svara
 • Åååh! Tar examen nu i juni och hade tänkt att gå och fixa gelenaglar på salong. Dock tillåter inte studentbudgeten det så har sparat ut mina egna. Hade SÅ SÅ SÅ gärna velat vinna och fått ha fina, glasiga, fixade naglar på examen och balen! Håller tummarna 🙂

  Svara
 • Sååå fina! Hade varit kul att testa dessa då jag också är för lat till att fixa mina naglar 🙂

  Svara
 • Jag måste ge ett till min bästa kompis som ÄNTLIGEN slutat bita på naglarna (20år senare), helt perfekt!!

  Svara
 • Riktigt spännande produkt! Mina naglar är ofta mer skavda än fina, och skulle vara kul att testa:)

  Svara
 • Har testatav en kompis en gång och blev kär! Dock har jag aldrig köpt själv, skulle vara super sugen att få ett smakprov ❤️

  Svara
 • Fantastiskt ju! Jag fullkomligt älskar Sally Hansens Miracle Nail Thickner och skulle verkligen vilja testa dessa också! 🙂

  Svara
 • Åh, behöver dessa!!
  Följer dem på insta och min mail är:
  [email protected]

  Puss!

  Svara
 • Följer nu och hoppas på det bästa 🙂 <3

  Svara
 • Följt Sally Hansen på instagram! Hade vart fantastiskt att vinna ett kit, jag jobbar i ett urmakeri (alltså med händerna, konstant) och nagellack som sitter längre än tills arbetsdagens slut hade vart en dröm! Massa kramar!
  E-mail: [email protected]

  Svara
 • Följt Sally Hansen på instagram och min mail är [email protected]
  Kram!

  Svara
 • Vad roligt med tävling! Följer Sally Hansen SE nu. Hoppas man kan vinna kitet så man kan ha nagellack på naglarna i mer än 1 dag, forskning är inte bra om man vill ha nagellack i mer än 1 dag 🙂

  Svara
 • Jag är självklart med och tävlar om dessa ur-snygga lacken!!

  Svara
 • Jag följer nu Sally Hansen Sverige på instagram.
  Håller tummarna för detta, då jag aldrig orkar vänta på att vanligt nagellack ska torka. Vilket resulterar i grymt fula målade naglar eller inget nagellack alls… Ha en fortsatt härlig vecka.
  Kram

  Svara
 • Nu är jag med !! Hoppas hoppas på vinst 🙂 Fina naglar är ett måste i mitt yrke som säljare tycker ja. 🙂 kram !

  Svara
 • Håller tummarna för att vinna det fina kitet då jag trots hundratals olika lack aldrig hittat ett som sitter…

  Svara
 • Dessa lack skulle vara så underbart fina på brunbrända sommarhänder! Perfekt för mig som ska fara och flänga mycket i sommar! Kram

  Svara
 • Följer,
  Har slutat med gelénaglar precis och skulle känna mig som en vinnare med dessa lacken! Kram!

  Svara
 • Undrar om det är något fel på mina tassar, har inte hittat ett enda nagellack som passar?!
  Det ramlar av i stora sjok, min date tyckte nog inte att jag var klok
  häromdagen när jag bjöd på romantisk supé och han fick en nagel i sin matstrupe…
  Hjälp mig att förhindra fler sprickor i vår relation genom att låta mig få ta del av denna innovation!!!

  Svara
 • Följer @sallyhansense på instagram nu! Vilken tentapluggs-boost jag skulle få om jag vann… <3

  Svara
 • Hej!
  Jag är en tjej på 17 år som går första året på gymnasiet. Efter att ha bitit på naglarna sedan jag var liten har jag äntligen lyckats sluta och därför skulle jag vilja vinna några fina lack till min nya långa naglar!
  PS, tusen tack för en superbra blogg och podd.

  Svara
 • Jag följer dem på instagram – det skulle vara fantastiskt att vinna 😀

  Svara
 • Följer dom på instagram nu!
  Men iiiih! Vilken rolig tävling. Är hopplös på att måla mina naglar och när jag väl målar dom lossnar nagellacket direkt, blir så när man jobbar i butik. Så skulle bli superglad om jag vann!

  Ha en fortsatt bra dag, kramis!

  Svara
 • Jag är gärna med och tävlar!

  Svara
 • Att gå utan nagellack är för mig nästan samma som att lämna hemmet utan trosor, ungefär. Älskar att ha lackade naglar men de blir avskavt så himla fort och har inte alltid tiden att måla om si sådär varannan dag. Hade gärna gått till salong och fixat mina naglar men som den student jag är blir inte bankkontot lika glad som mina naglar, tyvärr! Har typ testat de flesta ”hemma-kitten” som finns känns det som, utan de här som verkar grymma! Skulle bli superglad av att vinna!!!

  Svara
 • Vilken härlig tävling, helt ljuvliga färger på deras lack! Följer så klart på Insta och kommenterar här så att jag är med och tävlar. 🙂 Hade mängder med nagellack och rensade nyligen ut alla som inte används och de som blivit gamla och inte går att använda längre. Ooups det blev inte många kvar efter det. Behöver genast fylla på och härliga vår/sommar -färger är något jag verkligen saknar. Håller med dig helt om att torktiden på vanligt nagellack är hopplös, känns dessutom som att hur länge man än väntar är det aldrig någonsin riktigt torrt och blir snabbt förstört så fort man nuddar något. Sen att det inte håller sig ens en dag är ju skittrist och gör att jag inte riktigt pallar målade naglar. MEN det är ju så snyggt och hoppas verkligen att dessa levererar, för SUPERSNYGGA är dom ju! 😉

  Svara
 • Jag har dragits med mina pojknaglar i 23 år nu och sneglar på mina vänner med de perfekta kvinnliga händerna. Skulle känna mig så sinnessjukt smashing och on fleek med ett set snygga naglar!

  Svara
 • Hej Petra!
  Jag bor i Taiwan för tillfället och har haft en lång och trasslig relation med mina naglar här. Nu har jag äntligen gjort slut med mina försök att gå till salong efter att mina naglar (1) har blivit nedslipade till tunna flarn, (2) blivit missfärgade. Jag kommer hem dagen innan midsommar (som jag längtar) och skulle bli HIMLA glad om det fanns Sally Hansen naglellack i brevlådan.

  Kram!

  Svara
 • Åh vilken drömtävling! Jag skulle bli så glad om jag vann, för det här är precis vad jag behöver!! Jag har spelat tennis sedan jag var 4 så ett par långa fina naglar har bara varit att glömma. Och som du säger, vanligt nagellack försvinner så fort, och man känner inte sig direkt on top med ett avskalat nagellack. Detta vore en DRÖM!

  Svara
 • Hej Petra! Vore en så otroligt tacksam student om jag fick möjligheten att testa denna spännande och nya innovation. Älskar nagellack! – men det finns verkligen inget som sitter längre än tre dagar. Önskar dig en härlig vecka! Kram

  Svara
 • Så jävla TRÖTT på avkavt nagellack!! Haren för liten lön varje månad för att ha råd att fixa naglarna i salong, så ett sånt här kit är ju rena DRÖMMEN!!!
  Massa varma kramar till dig Petra!

  Svara
 • Vore urkul att vinna ett kit! Har precis opererat min rygg och känner mig riktigt degig och äcklig av allt sittande i soffan hemma. Snygga naglar piggar upp!

  Svara
 • Heeej Petra! Vore as trevligt att vinna ett kit då jag är en 24 årig nagelbitare.. Tyvärr håller inte många lack precis som du skriver och har jag inget nagellack på mig biter jag som aldrig förr. Är riktigt tacksam om jag kan testa Sally Hansens lack för att se om jag får bot på detta kassa betende , kram Anastasiq

  Svara
 • Hallå Petra!
  Jag måste börja med att tacka för en skitbra podd! Jag hittade ”I nöd och lust” för någon vecka sedan och jag njuter varje gång jag har tid att bara ta det lugnt och lyssna på dig och Linn. Ni är grymma och nu får mig att må så himla bra.

  Sen tycker jag att Sally Hansen lacken verkar skitbra och vill såklart vinna ett kitt!
  Vet du vad det är för namn på den beiga nyansen på naglarna på bilden?

  Puss

  Svara
 • Är med och tävlar! 🙂 kram

  Svara
 • Å vilken grej! Hade vart underbart att få vinna ett kit. Så skönt att slippa måla om naglarna var och varannan dag ?

  Svara
 • Men Jaaa! Tror aldrig jag lyckats måla naglarna hemma utan att jag fuckat upp det genom att bli kissnödig, måste dricka vatten, det kliar osv. Behöver detta!! ?

  Svara
 • Jag är med! 🙂

  Svara
 • Ja ja ja! Please låt mig vinna!!! 😀

  Svara
 • När jag läste detta kände jag bara I NEED THIS IN MY LIFE

  Svara
 • Tjungeling! Följer dom på instagram och hoppas på vinst för vårfina naglar 🙂 kram

  Svara
 • Åååh detta skulle jag såååå behöva! Har inte haft tid att fixa naglarna i salong och mina nagellack hemma är helt värdelösa! Följer de på instagram nu 🙂

  Svara
 • Hur snygga färger? Njuter av att ens få ha nagellack nu under min mammaledighet när jag annars jobbar inom vården där det är strängt förbjudet.. tänk om man kunde få läxa till det med dessa fräscha lack nu under sommaren ? följer dom på instagram btw ?

  Svara
 • Vilken dröm att inte behöva lägga typ tre timmar i veckan på att trixa med naglarna! Följer på instagram!

  Svara
 • Jag är gärna med! 😀

  Svara
 • Gud vad kul! 🙂 I’m in!

  Svara
 • Följer 😉

  Svara
 • Wohoo! Hade vart askul att få testa på dessa!

  Svara
 • Hade varit perfekt till sommaren! Im in såklart ?

  Svara
 • Åh! Ständig nagelbitare som så gärna skulle vilja ha fina naglar i sommar. Älskar den blåa färgen! Den påminner om din fina off-shoulders topp som du är så fin i. Puss och kram. Följer självklart på instagram!

  Svara
 • Den här utlottningnen vill man ju inte missa. Jag är med!

  Svara
 • Såå fina??? följer på instagram och min mail är [email protected] ??

  Svara
 • Vilka fina färger! Då får man fina naglar i sommar och grymt att man slipper UV-lampa? Följer på Insta?

  Svara
 • Men åh vad fina naglar och vilken dröm!! Skulle mer än gärna vilja vinna ett kit <3

  Svara
 • Följer ???

  Svara
 • Åh skulle så gärna vilja vinna ett kit! <3 Håller på att sluta bita på naglarna och det här skulle vara den perfekta sparken i baken!

  Svara
 • Som en rutinerad nagelbitare vore detta en dröm! Puss och tack för en bra blogg!

  Svara
 • Drömmen!!! följer på insta och hoppas på fina naglar <333

  Svara
 • Skulle vara spännande att testa, då vanligt nagellack inte fungerar på mina naglar.. Hoppashoppashoppas detta kan fungera bättre!

  Svara
 • Jag är med!! 🙂 Följer på instagram också 🙂

  Svara
 • jaa så smart ju är självklart med i tävlingen!

  Svara
 • Jag är med!

  Svara
 • Hej 🙂 Jag har världens tunnaste naglar som bara skivar sig och går av, skulle bli så glad om jag vann dessa! Har dessutom ett jobb som kräver välvårdade naglar så måste måla om dom hela tiden… Tack för en superbra och vettig blogg <3

  Svara
 • Är sämst på att ta hand om mina naglar! Jobbar i restaurang där de slits rejält, men blir så glad över att ha fina naglar, om än bara för en kväll!:) <3

  Svara
 • Jag är med 🙂

  Svara
 • Jag är lika hopplös jag på att ta hand om mina naglar TYVÄRR. Vinner jag detta kit så lovar jag mig själv att börja ta hand om mina naglar , framförallt om de sitter i två veckor för då behöver man inte göra de så ofta =)

  Håller tummarna!
  Har även gillat Sallyhansense på instagram✌?️

  Kram
  Isabella

  Svara
 • Jeg vil vinne :o) Vi har ikke Sally Hansen i Norge.

  Svara
 • jag skulle gärna vilja testa och skriva om dessa på min skönhetsblogg 🙂
  Har följt deras instagram också.
  Håller tummarna!

  Svara
 • Håller tummarna! 🙂

  Svara
 • Skulle passa mig perfekt! Målar naglarna ofta men efter en dag är det avskavt på topparna… Så jäkla störigt! Håller tummarna 🙂

  Svara
 • Strålande, underbar, kunglig, glimrande, glammig och fullkomligt ovärderlig produkt. Jag gläder mig enormt till att prova.

  Svara
 • Åh jag som älskar att testa nya nagellack, så håller tummarna på att jag vinner ett kit! 🙂

  Svara
 • Åh som nybliven mamma skulle detta passa mig perfekt <3

  Svara
 • Hoppas på tur i studenttider!

  Svara
 • åhh har samma problem som du, så vill hemskt gärna vinna!

  Svara
 • En nagelbitare som endast låter naglarna vara när de är fina med nagellack, dock skavs det av så fort så det brukar resultera i att jag biter av resten detta vore ju perfekt!!! 🙂
  [email protected]

  Svara
 • <3 Sally Hansen

  Svara
 • Åh så fina nagellack de har!! Jag vill ha alla!!??

  Svara
 • Hade blivit så glad för dessa. Perfekt för en student med dålig ekonomi 🙂

  Svara
 • Åååh hade vart perfekt för mig!! Jag är med och tävlar 😀

  Svara
 • DRÖMMEN ATT FÅ VINNA DETTA

  Nu får jag gå naken jämt (på fingrarna). Vore kul att klä dem i något färggrannt, utan att börja slampa av mig färg och flagna ca tjufem minuter efter att ha målat de där korta ursäkterna till naglar som jag har.

  Svara
 • LYX!
  Följer 🙂

  Svara
 • Vore ren lycka att få vinna dessa lack, då tiden för målning av naglar knappt finns med två barn som yr omkring här hemma ☺️

  Svara
 • Oj sånt hade man ju önskat att ha! Vanligt nagellack har ju inte en chans när man har en 6 månaders bebis. Hade varit perfekt med ett mer hållbart nagellack ?

  Svara
 • Åh! Vilken dröm att få ta del av detta. Följer på momangen!

  Svara
 • MEN MUMS! Jag har letat hela mitt liv efter ett lack som sitter men har blivit besviken varje gång. När jag läser ditt inlägg får jag tillbaka hoppet! Det vore en dröm att få prova dessa godingar. Håller tummarna!

  Svara
 • Älskar Sally Hansen! Har alltid köpt de när jag är i USA eller England! Älskar deras nytänkande, köpte en gång från dem en penna med pensel typ som var ett nagellack! ^^ Jag gillar och är gärna med och tävlar! 🙂

  Svara
 • Följer på instagram! Skulle så gärna vilja vinna 🙂 kram <3

  Svara
 • Som upplagt för släpp av filmen ”En nagelbitares bekännelser” med en solklar Martina i huvudroll
  *fingers crossed*

  Svara
 • Vill väldigt gärna testa!!!

  Svara
 • Jag är med och tävlar 😀
  min mail är:[email protected]

  Svara
 • TAGET!

  Svara
 • Följer och är mer än gärna med och tävlar! 🙂

  Svara
 • Jag har drömt om denna uppfinning så länge!!

  Svara
 • Följer!
  Jättekul då mina gellack depend nu är slut!

  Svara
 • Följer! ?hoppas på vrål snygga naglar nu i sommar för en som biter på naglarna behövs detta!

  Svara
 • Följer! ? Håller tummarna med mina oerhört risiga naglar!

  Svara
 • Så snygga wow! Jag har alltid haft svårt att at hand on mina naglar själv och hålla dem snygga. Men nu har ju detta problem en lösning, kommer verkligen birds med efterlängtad lyx i mitt liv. Tack och kram

  Svara
 • Kross my fingers and hope I will win them some beauty!

  Svara
 • Åh, hoppas kirra denna vinst! Jag vet inte vd jag gör för fel men nagellack håller aldrig mer än två dagar innan det börjra chippas…hoppas detta kan vara lösningen!

  Svara
 • Åh dessa vill jag testa! Älskar nagellack! Håller tummarna 😀

  Svara
 • Åh vad jag är sugen på detta – har spanat in nude-färgen länge, att vinna ett helt kit vore ju grymt! Tack för en härligt inspirerande blogg 🙂 /Jenny

  Svara
 • Åh vad snyggt det ser ut! Hoppas på en vinst så man får testa 🙂

  Svara
 • Wow, vad snygga färger! hade varit så kul att vinna så man får testa om det håller vad det lovar! 🙂

  Svara
 • Åh skulle jättegärna vilja vinna detta! Håller tummarna 🙂

  Svara
 • Jag älskar idén med dessa fina nagellack och skulle så himla gärna vilja prova. Ett plus också att man kan göra det lätt och smidigt hemma utan lampa och annat. Jag håller tummar och tår! 🙂

  Kram!

  Svara
 • Wow va amazing, hade varit fantastiskt till balen och studenten nu att ha dessa rackarna på bissingarna! <3

  Svara
 • Hade varit dröm med fina naglar inför min examen på Berghs! 😀

  Svara
 • Alltså. Wowza om det verkligen funkar! Mina nära & kära skrattar åt mina nagellackslådor eftersom de är fulla av brända stålar i form av nagellack. Yes! Jag är besatt. Testat en hel del & hittills har depends 7-day funkat bäst, men ändå inte heeelt hundra. I think i need this för min sinnesro!

  Svara
 • Jaaaaaaa! Jag vill så gärna vinna. Ända sedan Depends lack förbjöds har det inte funnits några bra nagellack som sitter kvar och jag älskar att ha målade naglar. Känner mig så fin direkt.
  Håller alla 10 fingrarna för att jag vinner!

  Tack för kul blogg och kul att möhipperesan blev så lyckad.

  🙂 Victoria

  Svara
 • Jag som har nagelticks håller tummarna! Målar om vid minsta flaga – dvs varenda kväll. Detta hade varit en dröm!

  Svara
 • Skulle va kul och vinna nåt så här inför sommaren.

  Svara
 • Skulle mer än gärna vinna detta kitet. Jag och min kille som varit tillsammans i 9 år har haft en intern grej där vi skämtat en del om att man måste ha fina naglar den dagen man får en ring på fingret.
  Med anledning av det ser det mörkt ut för mig, haha. Jag har varken tid eller råd att gå till salong och eftersom vanligt nagellack sitter så dåligt lägger jag sällan tid på det heller. Med ett kit från Sally Hansen skulle jag verkligen få vatten på min kvarn, och vem vet, kanske det till och med skulle sluta med en ring på den berömda fingern på vänsterhanden! 😛 Håller tummarna!

  Svara
 • Exakt vad jag väntat på! Hoppas innerligt att jag vinner!!

  Svara
 • Åh drömmen! Inledde denna morgon med att dra fingrarna genom håret som man gör, fast med nymålat rött nagellack på fingrarna.. KUL! Haha! Hade så önskat att jag haft miracle gel ovanpå lacket!

  Svara
 • Åh detta är ju drömmen för en småbarnsförälder som vill känna sig piffig länge. Tänk att få vinna. Jag hade målat naglarna direkt. Håller tummarna. Kramisar

  Svara
 • Åh, detta är ju drömmen! skulle bli så glad av att vinna!

  Svara
 • Som långtida nagelbitare har jag nu äntligen lyckats spara ut till långa! Kruxet är ju bara att de behöver perfekt lack varje dag för att inte ätas upp igen….nu hoppas jag på miracle!

  Svara
 • Men wow!! Låter ju för bra för att vara sant?

  Svara
 • men dröm!!!! åh vad det vore roligt att vinna!!

  Svara
 • Följer dem redan och skulle bli såå glad om jag vann!

  Svara
 • Pank och mammaledig med naglar som verkligen behöver piffas upp! Please let me win Petrus! PUSS BIBBI

  Svara
 • Följer. 🙂
  Hade varit toppen att vinna så att jag kan ge till min fina mamma. <3

  Svara
 • Hej,

  Vad heter färgen på naglarna i brunt..?

  //Linda

  Svara
 • <3
  Hade delat med mig av detta underbara kit till min fina mamma som inte förtjänar något annat än det bästa i världen! Hon är en ängel som alltid ställer upp och det hade varit kul att få visa henne lite uppskattning tillbaka <3

  Svara