window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:01 | maj 16, 2016

Renovering, Styling, Foodora och Semesterbokande!

golv

Före. Det första som rök var golvet. Man ser inte det på bilden men det är helt glansigt och drar nästan lite åt det röda hållet.

Igår var jag och Markus i hans studentlägenhet i Danderyd som vi renoverat som nu börjar bli redo för försäljning. Så igår var vi där och städade bort allt byggskärp och gjorde rent balkongen och alla fönster. Fredrik, min kompis på Nybergs Golv har byggt om hela lägenheten. Varför renovera en lägenhet när man kan renovera två samtidigt, haha.

homestyling
Eftersom lägenheten bara är 23,5 kvm så valde vi istället ett ljust trägolv så den upplevs större. Byggde till ett sovalkov med fönster och förvaring under. Vi har satsat sjukt mycket på förvaring i lägenheten och nyttjat varje liten kvadrat.

_R2A7628
Så här såg badrummet ut innan. Plastmatta, inpressat badkar och nästan lite gultmissfärgat.

7A1A2851
Vi skippade badkaret, satte in en ordentlig dusch, halv kaklat, satte in en ENORM spegel (såklart, haha) och betongväggar. Blev verkligen sjukt bra – badrummet kändes så mycket större. Och fräschare, haha. Ska ta bättre bilder på badrummet imorgon.

7A1A2845
Plockat med massa möbler hemifrån som ni ser. Och sedan har jag hyrt en soffa och ett barbord som kommer idag.

Foodora
På kvällen kom massa kompisar över till oss. Vi beställde hem massa Foodora och skulle leta semesterhus. Jag undrar verkligen vad jag gjorde innan Foodora. Det är en tjänst som levererar mat till dörren från svingrymma krogar i ens område. Så satans skönt när man inte hinner eller orka laga mat att få det hemkört till dörren. Haha, vill inte veta hur mycket pengar i veckan jag lägger på det.

7A1A2862
Alltså Beirut Café. Jag älskar meze. Älskar. Så kul min kompis jobbar där, haha men hade ingen aning om att han jobbade igår. Så han skickade med extra rätter och en bok med en handskriven lapp <3 Söt!

7A1A2865
Vi har köpt en ny soffa. Så just nu har vi två soffor, haha. Fortfarande kaos hemma. Funderar på om jag ska ta med den gamla till kontoret. Sjukt trångt i vardagsrummet nu med alla temporära möbler, haha. Never ending story.


15 kommentarer



15 kommentarer om “Renovering, Styling, Foodora och Semesterbokande!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Riktiga renoveringsproffs nu! Superfin förvandling 🙂

    Svara
  • Fint! Vad er det for golv ni har lagt? Ser ut som ett ljust behandlat furugolv?

    Svara
  • Snyggt badrum, sån skillnad 🙂

    Svara
  • Badrummet i studentlyan blev verkligen jättefint! Petra, du är varmt välkommen hem till mig och fixa anytime!!! 🙂 ska spara bildresultatet och drömma badrumsidéer.

    Svara
  • Hur mycket mer får ni för lägenheten efter renovering? Funderar själv på om jag ska renovera min lilla lgh eller sälja som det är, men osäker om jag pallar med allt byggkaos…

    Svara
  • Hej! Åh vad snyggt det blev i Marcus lägenhet!! Och er nya lägenhet är rena drömmen! Du är verkligen superduktig. Men jag undrar hur ni har gjort med garderob och förvaring i Marcus studentlägenhet? Bor själv i en liten lägenhet, och det är verkligen alltid klädkaos! Jag har liksom ingen plats 🙁 Har du några tips? Bor också i en studentlägenhet, men på 30 kvadrat!

    Svara
  • Får man verkligen plats i sovkolven på längden? Den ser extremt liten ut. Och gör verkligen golvet så mycket för att öka värdet? Ni hade väl lika gärna kunnat låta/hyra en stor ljus matta?

    Svara
  • Jag undrar också vilket golv ni lagt in i lägenheten? Precis köpte en 1,5 på 29kvm! Drömmen om du skulle komma och fixa?

    Svara
  • Vilka skåp använder du av till sängen? 🙂

    Svara
  • Hej,
    Jag bor också i liten lägenhet och har funderat på just badrummet. I dagsläget är badrummet i stil med bild 1 men jag vill ju så klart få det till en bild 2. 🙂 Om man vill göra de färändringar som ni gjort, vad får man då vara beredd att lägga? Vem anlitade ni? Resultatet blev ju skitbra! Snyggt jobbat! 😉

    Svara
  • Vad är det för golv?

    Svara
  • Hej!
    Åh gud en sådan skillnad! Jag och min kille skall precis oxå piffa hans lägga på 22 kvm och jag fick bara så mycket inspiration av dessa bilder! Kan inte du visa lite fler före/efter på alla delar av rummet? Skulle vara så uppskattat!
    MVH Sara

    Svara
  • Åh vad fint ni har gjort det! Jag är ritktigt trött på vårt badrum men det är så litet så jag har tänkt att det inte är värt att renovera. Men det blev ju en enorm skillnad för er, superfint! Vad fick ni betala för badrummet?

    Svara
  • Hej! Jag har en inrednings och homestaging företag i Oslo och kom av en händelse in på din blogg. Vilket fint kök du har, var kommer det ifrån? Jag älskar ockaå lampan var har du köpt den? Enormt tacksam för svar. Mvh Carolina

    Svara
  • Riktigt fin förändring! Jag måste verkligen fråga gällande fönstret. Det. jävla. fönstret. i sovalkoven; – v a r t, h u r löser jag det hemma? Vem hör jag av mig till? Hjälp & mäny fänks! 🙂

    Svara