window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:06 | maj 16, 2016

Helgens mest spelade låt: Raging

I samarbete med Sony.

 Som ni vet så fullkomligt älskar jag tropisk housemusik. Och det går ständigt varmt hemma hos oss om jag får bestämma. En av mina absoluta favoritartister Kygo har precis släppt sitt debutalbum Cloud Nine som innehåller alla hans senaste stora hits som ”Firestone” och ”Stole the show” plus ytterligare 13 låtar som ”Stay” och såklart nyaste hiten ”Raging”.

Jag såg honom live på Idol i höstas i globen och blev chockad över hur ung han var. Dessutom stod han och spelade piano live till sitt uppträdande. Spana in klippet ovan när han gästar Skavlan och hans fingrar dansar fram på tangenterna. Har ni inte sett det – måste ni se det.

Bara i Sverige har Kygo sålt över 24 gånger platina och i december 2015 tillkännagav Spotify att han är den första artisten att nå en miljard streams på kortast tid.

Vill ni lyssna på hela nya albumet? Klicka här! 


1 kommentarer



1 kommentarer om “Helgens mest spelade låt: Raging”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här