window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:00 | maj 14, 2016

Så gick det när vi testkörde vår kärlek!

I samarbete med Renault. 

För någon söndag sedan testkörde jag och Markus vår kärlek i Renaults nya bilmodell mégane. Renault har nämligen tagit fram världens första bil som drivs av kärlek. I bilen fanns en kärleksindikator som skulle mäta vår kärlek genom vår förmåga att hålla en konversation levande. För så fort vi slutade prata så tjöt den.

Varför då? Jo, var femte svensk parrelation tappar fart och tar slut på grund av bristfällig kommunikation och enligt relationsexperter är just kommunikation avgörande för kärlekens överlevnad. Experter menar vidare att just bilen kan vara ett av de bästa rummen för samtal. Och det här har Renault tagit fasta på i sin kampanj Running On Love som handlar om att belysa bilen som ett bra rum för samtal.

Vill du provköra din relation? Besök deras kampanjsida där du kan signa upp dig för en rundtur eller läsa mer om kommunikation och kampanjen. 


1 kommentarer



1 kommentarer om “Så gick det när vi testkörde vår kärlek!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här