window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:47 | maj 6, 2016

Glutenfritt Mellanmål on the go!

I samarbete med Friggs.

Friggs

Något som jag tycker är riktigt svårt är att hitta grymma glutenfria/laktosfria mellanmål som man kan ha i väskan on the go. Man vill ju inte direkt ta upp ett gammalt ägg ur handväskan när hungern slår till. Som imorse när Markus sov som en stock och jag inte ville väcka honom för att släpa med honom till frukosten här i Sandhamn redan vid 08.00. Då poppade jag en av dessa ekologiska nya raw barer från Friggs. Min favorit är blåbär cashew som består av:  dadlar, cashewnötter, mandlar, blåbär och hallon.

Haha, jag och Joanna skämtar alltid om att vi är bar beroende. Alltså inte beroende av ställen där de serverar alkohol, utan nyttiga ätbara barer. Både jag och Joanna brukar kunna tömma vår handväskor på ett tjog barer, haha. Bagladies 2.0.


3 kommentarer



3 kommentarer om “Glutenfritt Mellanmål on the go!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här