Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:45 | maj 3, 2016

Så får du lockarna att hålla hela kvällen!

Så-får-du-frisyren-att-hålla Får många frågor om mitt hår och hur jag får frisyren att hålla hela kvällen. Knepet är att låta håret svalna i lockarna. Efter att jag fönat till håret så att det nästan är torrt fönar jag till det med en varmluftsborste och sedan om jag ska ut på kvällen så lägger jag upp det på en mjuk spole (som jag köpt på H&M). Så får håret svalna så i kanske tio minuter. Då sitter frissan som sten.

Varmluftsborste
Jag har köpt min varmluftsborste på Corinne and Friends. Trixet är att den måste bli tillräckligt varm och den blir den här. Och att den ska blåsa ut luft, inte bara värma – då håller det inte och tar en miljon år att fixa håret.


4 kommentarer4 kommentarer om “Så får du lockarna att hålla hela kvällen!”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Petra!

  Vilken storlek har du på din borste? 32 eller 38mm?

  tacksam för svar!

  Svara
 • Vilket bra tips! Kika gärna in i min blogg. Ha en fin dag! Kram Emelie

  Svara
 • viktigast av allt är att ha produkter som passar DITT hår och att testa vilka sätt som passar ens egna hårtyp. Det är sååå olika för alla!

  Svara
 • Skulle inte du kunna göra en video på hur gör ditt hår? Det är så mycket enklare att förstå då! Tack för en kanonbra blogg!

  Isabel

  Svara