window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:30 | april 28, 2016

Styling Studenlägenhet: Storlek spelar roll!

Matbord

Storlek spelar roll – iallafall när det kommer till mindre boenden. Låt inte dina möbler äta upp ytan. Ett fel många gör är att välja för stora möbler för rummets kvadrat. Är rummet fyrkantigt och boxigt? Bryt av med en ny form, välj ett runt bord.

Bordet nedan fyndade jag på blocket för några hundralappar. Våga blandat gammalt med nytt. Det är dessutom kul med möbler som bär på en historia. Matbordet fick en ny modern look med en glasskiva som jag återanvände från mitt gamla soffbord. Stolarna är också ett fynd blocket som jag fick köpa för runt tusenlappen för alla fyra.

Nytt-matbord

Tidigare var det ingen belysning ovanför matbordet. Och det gjorde väldigt mycket att få upp en ljuskälla där. Älskar lampan som kommer från Globen Lightning, Växjö Elektriska. 


11 kommentarer



11 kommentarer om “Styling Studenlägenhet: Storlek spelar roll!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här