Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:30 | april 28, 2016

Extreme Makeover Naglar

Malikas-Beuty
För några veckor sedan var jag hos Malika på Malikas Beauty Studio och fixade mina naglar. Alltså – är det här den sjukaste makeovern ever? Herregud, vad mina naglar såg ut. Eh, de ser riktigt nasty ut på första bilden. Nu börjar de dock mer och mer likna förebilden. Måste hinna få till en ny nageltid snarast. Varför är det så jävla svårt att sluta bita och pilla på naglarna? Jag märker liksom inte ens att jag biter på dem.


3 kommentarer3 kommentarer om “Extreme Makeover Naglar”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hahah precis sådär ser mina ut när jag inte gör manikyr… Är också en nagelbitare, förmodligen vi stressade tjejer som åker på det där.

  Fina blev de iallafall 😀

  Följ gärna resan mot min första kollektion! 🙂

  Svara
 • Är också nagelbitare, men har typ ”perioder”. Tror det beror på om man är uttråkad/stressad/nervös osv. Det är ju likadant för typ hästar som är nervösa eller uttråkade, dom hittar dåliga vanor för att lugna ner sig tex bita på krubban.
  För mig blir det iallafall bättre om jag har nagellack för då river jag istället bort det än att bita på nageln hahah, är inte supersnyggt men 🙂

  Svara
 • så fina de blev 🙂

  Svara