window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:59 | april 27, 2016

I mina hörlurar: Saint James

I samarbete med Sony Music.

Saint James

Okej, kan vi prata om den här sångfågeln som jag kunde varit i Tel Aviv med just nu. Jag skulle egentligen åkt dit för att spela in ett reseprogram med honom men några saker kom i vägen. Synd, hade verkligen velat träffa honom. Inte nog med att han är söt som socker, han sjunger dessutom som en gud.Han är från Kanada, men hamnade i lilla Karlskrona i bleking för att plugga på Hyper Island. Och blev så förälskad i vårt avlånga land atthan valde att stanna kvar. Det tackar vi för.

Är ju besatt av sköna lounge remixer och just nu går hans nya låt Hold on Tight på repeat här hemma. Just nu har jag ett samarbete tillsammans med Sony som går ut på att jag får handplocka och lyfta artister jag tror på i bloggen. Och som sagt föll pladask för Saint James. Så nu väntar två till tips.

Vill ni höra hans nya låt? Klicka här!

Har ni några tips på sköna liknande låtar? Är ju besatt av Tropical House och lounge musik. Behöver verkligen lite ny musik!


5 kommentarer



5 kommentarer om “I mina hörlurar: Saint James”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Kära Petra!

    Kul att grottar ner dig i musikens värld. Efter en hejdundrande konsert under Coachella upptäckte jag det eminenta bandet The 1975 bestående av en brokig skara skönsjungande brittiska män. Rekommenderar att starta din musikaliska resa genom deras arkiv med ”Chocolate”. För vidare nyupptäckta under – testa Majid Jordan. Är inte först på bollen men bättre sent än aldrig.

    Allt gott, (och glöm inte att vi ska käka lunch 11.45.)

    Svara
  • Petra! Detta här verkligen inte till inlägget men ska köpa väska!! Vad tycker du om celine belt i dark taupe? Klassisk? Tråkig? Har du något annat tips? Användr sällan stor väska utan brukar ha i medium size som man kan fästa en längre axelrem på.

    Svara
  • Hej petra!!
    Jag ska börja plugga i höst och blev så inspererad av den omgjorda studentlägenheten som du gjorde!! Skulle du kunna lägga upp bilder samt information om vart du fått tag i alla saker??
    Tack på förhand och ha en fin dag!! Kramar

    Svara
  • Om du inte redan hittat honom, sök på Sam Feldt på Soundcloud. Han släpper ett nytt set varje vecka som heter ”Heartfeldt radio”, som är en ljuvlig blandning av deep/tropical house och lounge.

    Denna är också oslagbart skön:
    https://soundcloud.com/samfeldt/years-years-shine-sam-feldt-remix-1

    Grym remix på Otto Knows ”Dying for you”:
    https://soundcloud.com/menofthemusic/otto-knows-dying-for-you-ft-lindsey-stirling-alex-aris-motm-bootleg-1000-plays-free-dl

    Enjooyyyyyy!!
    OCH du e förresten skitsnygg och din makeup är alltid flawless!!! PÖSS

    Svara
  • Petra, prova att lyssna på : https://soundcloud.com/babelnewyork/rebirth-okersounds-vol-010

    Brukar gillar musiken du tipsar om så tänker du kanske gillar detta 🙂

    Ha en underbar helg!

    Svara