window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:58 | april 27, 2016

I nöd och lust: Pax han är min?

SnålÄr din partner Ove Sundberg? Hur du tacklar problemet? Det reder vi ut i veckans podd. 

Vad gör man om en kompis pojkvän stöter på en? Och hur ska man tackla sin snåla kille? Annars handlar veckans ”I nöd och lust” om allt från att ligga sked med överraskning, håriga landningsbanor och poppa piller till om det verkligen är okej att paxa ett ragg.

VILL NI LYSSNA PÅ VECKANS AVSNITT? KLART NI VILL! DET GÖR NI HÄR! 


3 kommentarer



3 kommentarer om “I nöd och lust: Pax han är min?”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Veckans poddavsnitt var såååå bra! Stackars hon som dejtat Ove Sundberg. Hemskt med snåla människor.

    Svara
  • Älskar podden! Klart den bästa just nu<3

    Svara
  • Pax hon är min!
    Jag lyssnade för första gången på er podd idag och fick stor igenkänningsfaktor. Men vadå paxa!? Jag och mina tjejkompisar har aldrig gjort så. Visst kan man vara intresserad av någon men om killen är mer intresserad av min vän så tänker jag mer ”kul för henne”. Jag vill ju inte ha någon kille som är mer intresserad av min vän. Men igenkänningsfaktorn kommer från en fest som jag var på för några veckor sedan. Då träffade jag en kille som jag faktist klickade med vilket är väldigt ovanligt för mig (alla killar e ju idioter ni vet ;). I alla fall, vi har jättekul men sen helt plötsligt försvinner han. Trodde ett tag att han bara dragit men inser sen att han är kvar men att han typ ignorerar mig. Känndes konstigt eftersom min kvinnliga intution (som Linn nämde) sa att han var intresserad av mig också.
    Några dagar senare så hör jag av mig till denna söta kille och frågar rätt ut: Vill du gå på en dejt med mig? (Vilket är ovanligt modigt av mig, men fick en ”man lever ju bara en gång” infall). Då förklarar han att hans vän bad honom hålla sig undad från mig på den där festen eftersom han var intresserad. MEN JAG ÄR JU INTE ALLS INTRESSERAD AV HANS VÄN. Asirriterande. Så, jag säger nej till att paxa människor. Inte okej.

    Svara