Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:55 | april 22, 2016

Påfyllnad ögonbryn: Kosmetisk Pigmentering

Kosmetisk Pigmentering
Minns ni att jag gjorde kosmetisk pigmentering i höstas? Annars kan ni läsa om det här!
Jag missade min påfyllnadstid. Så idag ska jag dit och fylla på ögonbrynen hos Gissel. Det är typ det bästa jag gjort. Lyxen att vakna med perfekt ögonbryn varje morgon. Allt som minimerar min tid framför spegeln är så jävla välkommet. Laddar dock upp batterierna för jag tyckte att det gjorde så vidrigt ont. Tydligen har vissa mer nerver kring ögonen. Jag är en av dem.

Spana in i eftermiddag så får ni se resultatet! 


3 kommentarer3 kommentarer om “Påfyllnad ögonbryn: Kosmetisk Pigmentering”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hälsa bästa Gissell! <3

  Svara
 • Hej där. Det skulle jag behöva göra. Något gör att jag tappar hår och vikt. Visst är det roligt att gå ner i vikt och nu har jag tappat 20 kilo. Det behövdes verkligen men det skulle vara roligt att veta varför. Det har tagits prover men fortfarande är det ingen som vet. Det kanske beror på stressen över att ha mist benen. Jag vet inte, men jag har inte accepterat det riktigt ännu. Jag är för ung för att ha dessa problem. Men men…..Det är tur att jag har bligg
  Tack för en kanon blogg. Kram

  Svara
 • Det ska stå. Tur att jag har bloggen…

  Svara