window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:45 | april 21, 2016

Ica Maxi, Rusta, Myrorna, Antikbutiker och Blocket.

styling

Idag har jag och Mira flängt över precis hela stan för att försöka få ihop den här studentlägenheten. Allt från Ica Maxi i nacka till Myrorna i Ropsten till antikbutiker på Östermalm och Rusta där vi fyndade en superfin matta. Jäkligt fint kommer det bli, förhoppningsvis. Fattas fortfarande lite prylar som jag måste lägga vantarna på. Jävligt knepigt att inreda om en lägenhet för 30 lax. Vill inte spara något från den. Men allt går. Sjukt nöjd med dagens fångst iallafall.

Verkligen insett att det inte finns något jag tycker är roligare än att inreda. Jag älskar, älskar, älskar det.

Nu måste jag iväg och boka en resa med några kompisar, sedan måste jag jobba ikapp mina lämningar. Och sitta med min kvittoredovisning som ska in imorgon bitti. 

styling


26 kommentarer



26 kommentarer om “Ica Maxi, Rusta, Myrorna, Antikbutiker och Blocket.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Läser och gillar din blogg, men varför skall det plutas med munnen på var och varannan bild och att göras ett v-tecken till det. Ser ruskigt barnsligt och korkat ut!

    Svara
  • Håller med…

    Svara
  • Ja, det ser väldigt konstigt ut. Tummen upp för en annars bra blogg

    Svara
  • Förstår verkligen inte att människor lägger energi på en sådan sak och sen dessutom lägger till en liten elak kommentar om att det ser barnsligt och korkat ut. Skulle du gå fram till någon på stan och säga att hon såg barnslig och korkad ut? Jag hoppas verkligen inte det!! SLUTA SPRID NEGATIVITET OCH SPRID KÄRLEK ISTÄLLET!!! <3 Petra, du äger och jag ÄLSKAR både bloggen och podden! PUSS <3<3<3<3

    Svara
  • Åh, att boka en resa och bara åka och sola låter ju riktigt mysigt 🙂

    Svara
  • Skulle precis skriva det, om plutet av läpparna. Samma jävla plut eller stela raka leende pa varenda bild… tror aldrig jag har sett en bild på dig när du ler riktigt.

    Svara
  • Anledningen till att hon ler så stelt är att hon har massor av botox. Finns bilder om man googlar på henne när hon har sitt naturliga, fina leende

    Svara
  • Ja det är nog dags att chilla lite med botoxen

    Svara
  • Puss på er, era härliga glädjespridande gullepluttar.

    Svara
  • Fast se det som så att dina läsare vill att du ska vara dig själv – naturlig! Det är väl inget dåligt med det?

  • Hej Julia! Du har säkert ett naturligt utseende och det är inget dåligt med det. Men din personlighet tror jag att du behöver jobba lite på. Exempelvis, har du inget trevligt att säga så håll det för dig själv. Se det som att dina medläsare till Petras blogg gillar när andra läsare är trevliga – det är väl inget fel med det?

  • Är du moderator här inne på bloggen? Sätter du regler för vad andra får skriva och inte? Jättekonstig inställning till andra vuxna.

    Jag vill ha tips av Petra vilka salonger/kliniker hon rekommenderar. Tycker att vissa delar har blivit riktigt bra och det är lika bra att man är ärlig om vad man har gjort. Hos petra är skillnaden ganska tydlig.

  • Men ser du inte själv hur onaturligt stelt leendet och ansiktsuttrycket blir av botox? Du är jättefin utan eller så kanske man ska ta lite mindre. Har själv funderat på att börja med botox men jag blir faktiskt avskräckt när man ser hur mycket det ändrar utseendet.

  • Ska blir roligt att se resultatet!

    Svara
  • jag som just flyttat till en liten studentetta! är såå nyfiken på att se hur ni pimpar den, need advice <3

    Svara
  • Agående plut så tycker jag nog Petra brukar göra det på bilder sedan lång tid tillbaka.
    Vad gäller botox eller fillers så ja om man nu är en offentlig person som tjänar pengar på att lägga upp bilder på sig själv så får man nog vara beredd på att få höra en hel del ”sanningar”. Det är så många svenska blogg-tjejer som håller på med botox o fillers och det verkar vara en självklarhet, vilket jag tycker är märkligt för av alla människor jag känner tycker 99% inte det är fint. Jag tycker absolut inte man ser yngre eller fräshare ut, bara opererad o stel ut.
    Så jag undrar, om ni nu gör något som de flesta inte tycker är fint, hur vill ni då att era kunder ska reagera: -Inte säga något alls utan bara uttrycka sig om de har något positivt att säga. -Säga att det är fint även om de inte tycker det. -Ge sin ärliga åsikt på ett snällt sätt. -Aldrig någonsin säga vare sig positiv eller negativ kritik.
    Ge negativ kritik på ett taskigt sätt går bort, så skäms alla ni som gör det.
    Men om man använder bloggen som en ego-kick, då förstår jag att negativa kommentarer måste göra väldigt ont. I vilket fall så tjänar ni ju som sagt pengar på detta och kan inte styra alla individer som ni vill att de ska uppföra sig, så det bästa är nog att lära sig skit i det.

    Svara
  • Men vänta nu här, om vi nu ska definiera Petra och dig som säljare och kund, så är det väl ända bloggen du är kund till och inte Petras kropp?

    Svara
  • Jag håller med Maria! Helt sjukt att folk tycker det är okej att kommentera andra människors kroppar. Sluta kommentera andras kroppar! Och Petra, du är grym som du är, strunta i alla störda kommentarer.

    Svara
  • Ja fast om ni resonerar pá det sättet sá är ju även positiva kommentarer om utseendet fel, eller? Vi konsumerar inte ”Petras kropp” som du uttryckte det (dramatiskt!), Petra lägger upp bilder som man kommenterar.

    Svara
  • Hej Petris! Tack för GRYM blogg! Men måste fråga! Tycker inte alls något ser konstigt ut med put eller dylikt, du är en slammin beauty som alltid. MEN har en fråga (som egentligen ej har ngt med diskussionen ovan att göra). Har funderat på fillers och liknande och jag undrar om du har NÅN erfarenhet av detta? Är det värt det? Vilken klinik ska man välja? Tycker ditt ansikte har förändrats mycket genom åren, möjligt med counturing och att man blir äldre såklart.. (jmf idag och http://bloggers.in2pic.com/bloppis2010/web/lr_bloggers_0c241_7268.petra_tungarden.jpg) Om du inte har testat så ber jag om ursäkt för att jag tänkte att du kanske var insatt. Då är du bara en naturlig skönhet!! (det är du ju visserligen ändå..) /Miss L

    Svara
  • Alla ni som skriver olämpliga kommentarer och som anses som mobbare, borde gå in och läsa på http://www.bullying.se
    Att ses som en mobbar är inget positivt och man skriker ut till andra att man själv inte mår bra. Man försöker bara trycka ner för att lyfta sig själv för en stund och må lite bättre. Gå till botten med dig själv och försök ta reda på varför du måste lägga ut elaka kommentarer. Kanske du kan komma ut på andra sidan och vara en god människa och behandla andra med respekt.

    Svara
  • Viktigt att se skillnad pá kritik och mobbing! Annars förminskar du alla som faktiskt blir mobbade och det är fan ta mig inte snällt.
    Idag har det blivit oändligt populärt att skrika MOBBING sá fort nágon yttrar kritik, det är sá fel och gör mer ont än gott.
    Kritik är ytterst viktigt! Att bara skrika mobbing är löjligt.
    Jag blir ledsen när jag ser alla botoxade ansikten och alla som apploderar därtill, det är viktigt att ge en motpunkt mot det och visa alla unga kvinnor att det finns mánga som inte tycker det är snyggt. Det kallas inte mobbing.

    Svara
  • Oj blev lite chockad när jag läste kommentarerna. Aggressivt.
    Tänkte bara fråga var du har hittat de fina svarta byxorna du har på dig?

    Svara
  • Hej Petra älskar din blogg, undrar bara var din randiga tröja kommer ifrån?. Så fin och basicsnygg puss och kram

    Svara
  • Hej Petra, såå fina byxor! Vart kommer de ifrån?

    Svara
  • Kan du länka mattan från Mio? Såg den på din Snapchat men hittar den inte på hemsidan!

    Svara