Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:04 | april 20, 2016

Renovering Badrum: Spegeln

Badrum

Kom precis innanför dörren och möttes av att spegeln äntligen var uppe! Hur bra blev det med lamporna? Dessvärre har tydligen en av lampskärmarna krossats i frakten. Så måste beställa en ny. Men nu är det äntligen uppe. Så nöjd att vi valde Herstallamporna tillslut. Istället för Flos, för det här blev verkligen så bra.

Dessvärre kom vårt specialdesignade tvättställ igår, men när vi öppnade kartongen så visade det sig vara fel mått. Det var alldeles för brett. Så vi blir nog utan handfat ett bra tag till. Men nu är iallafall äntligen spegeln på plats. Hurra!


2 kommentarer2 kommentarer om “Renovering Badrum: Spegeln”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Hej nu har jag letat på din blogg om du någon stans skrivit vad denna färg her, men måste va blind. Den är ju super läcker och blev lite sugen på att måla denna färg i min hall, jätte tacksam för svar / Elin

    Svara
  • den där pastelliga färgen.. Den skär sig något galet mot den kalla marmorn. Kanske inte färdigt?? Måste bläddra mer för att se resultatet. Annars en jättefin färg men inte i kombination med en kall sten

    Svara