window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:29 | april 4, 2016

Nobis, Room Service och Göteborg!

Göteborg

I helgen har jag och Markus som sagt bott på bästa hotellet Nobis. Vi skulle egentligen bara bott där tills på söndag men lägenheten var inte klar så vi fick stanna en natt till. Så igår avslutade vi vistelsen med att beställa upp room service. Gah, tänk om man hade den tjänsten hemma? Så kom någon med färdig mat, uppdukad och klar. Markus åt en tryffel hamburgare med pommes och tryffeldipp. Jag åt den i lördagskväll (så jävla god) och jag åt en chark tallrik. Haha, och hälften av Markus pommes.

Nu sitter jag på Bromma flygplats och ska boarda ett plan till Göteborg för att spela in en film tillsammans med Gina Tricot. Spännande!


3 kommentarer



3 kommentarer om “Nobis, Room Service och Göteborg!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Hej Petra! Kan inte du skriver mer om skönhet (tex totourials) och lägga upp mer dagens outfits? Du klär dig alltid så snyggt och din contouring är alltid grym, vore kul och se mer sånt utöver all inredning och vardagskaos som du annars bjuder på. Din blogg är förövrigt grym och en av favoriterna.

    Svara
  • Hej Petra! Trevligt inlägg 🙂 faktum är att tjänsten du beskriver finns! På söder och i Nacka finns hoodifood där mat kommer hem och snart (10 april för att lägga in sitt erbjudande och maj för att köpa) lanserar vi Fooever där all slags mat antingen kan lagad hos säljaren, komma i låda eller lagas hos dig! Kul va!? Bästa hälsn Karin

    Svara
  • I och med vår egen lansering har jag bra koll på nuvarande utbud av tjänster 🙂 så här har du ytterligare några smarta tjänster
    https://saffroncooks.com
    Rentachef.nu
    Aptit.se
    Godsmak.se
    Och så kommer som sagt Fooever, som gör det enklare för hobbykockar och restauranger att nå fram till fler matgäster (samt till de som har ingredienser, typ odlar potatis eller har äpplen över) genom att kategorisera sin mat korrekt, i ditt fall ”för leverans” eller ”lagas hos kund” 🙂 yay!

    Svara