window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:06 | mars 31, 2016

Ny heltäckningsmatta, Återfunnen plånbok och Att bo i en kappsäck!

Heltäckningsmatta

Hur fin blev heltäckningsmattan? Den är inte så gul som bilden visar utan mer beige.

Vet ni vad? Jag fick tillbaka min plånbok igår eftermiddag! Wow! Plötsligt händer det! Min granne hade hittat den i trapphuset när den hade åkt ut ur fickan när jag fraktade saker. Tack snälla, snälla, snälla <3

Igår gick sista flyttlasset rakt in i byggdammet. Ett rum skulle vara tömt på saker men byggkillarna hade tagit fel på tag så när vi kommer dit så får vi ställa alla saker mitt i byggdammet. Vette fan hur vi ska få den här lägenheten eller våra saker rena för just nu är ALLT dammigt. Eller lösa logistiken när det ska städas. Vi kanske får ställa ut allt i trapphuset och tömma lådorna där så man inte drar in allt in i lägenheten igen. Det får bli nästa logistik mardröm.

Det har nog varit det jobbigaste med renoveringen logistiken. Igår kväll sov jag och Markus sista natten i hans hyresrätt som han fått låna, imorse i ottan bar vi ner sängen som skulle säljas. Snacka om att bo på håret. Idag bor jag på hotell i Göteborg och i helgen har vi bestämt oss för att skita i allt och lyxa hela helgen på Nobis. En fis i rymden om man tänker på vad renoveringen har dragit iväg.

På lördag ska det finnas ett badrum och ett kök iallfall och på söndag ska vi på något höger försöka städa. Och på måndag ska vi flytta in.

Nu håller vi tummarna för att allt går vägen. <3


6 kommentarer



6 kommentarer om “Ny heltäckningsmatta, Återfunnen plånbok och Att bo i en kappsäck!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • brukar inte kommentera såhär men ångesten i ditt tidigare inlägg satte sig lite på mig också för allt lät så jäkla jobbigt!! sen har jag också nyligen genomgått en ganska, men inte fullt så omfattande som er, renovering men vi bodde mitt i skiten hela tiden!! fy fan det gör jag ALDRIG om! är dessutom pedant!! nu är vi inne på sista piffningsfasen o det känns så jäkla skönt. ni kommer också komma dit snart men har ett par hinder kvar på vägen men tänk att för varje dag som går prickas det av en punkt på to do-listan! hang in there tjejen!!

    Svara
  • Superfint! Vad heter färgen på väggen?

    Svara
  • Vad är det för supersnygg tavla?? Väldigt vacker kvinna, den vill jag mer än gärna ha på min vägg hemma!

    Svara
  • Jag undrar också vad väggfärgen heter.

    Svara
  • Hejhej!
    Fint med heltäckningsmatta! Undrar också vad väggfärgen heter, skulle vilja måla mitt kommande vardagsrum precis så 😀

    Svara
  • LOVE! heltäckningsmattan ihop med väggfärgen!! Glamour!
    Ha en fin dag!
    MVH
    Inredaren från Gran Canaria

    Svara