window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:18 | mars 31, 2016

Hotell Pigalle & Touch Down Götlaborg!

Hotell Pigalle

Sådärja. Då var man i Götlaborg. Precis checkat in på Hotell Pigalle, min säljchef, som hade bokat det. Så blev superglad när jag såg att det var här jag hade hamnat. Velat bo här länge. Känns som jag åkt tidsmaskin, minus min omatchiga outfit för ändamålet, haha. Jaja, nu ska jag ge mig på jakt efter någon att stoppa i munnen. Sedan blir det jobb innan eventet ikväll.

Ni kommer väl ikväll ladies?

Ta chansen att mingla med morgondagens största designstjärnor, spana in vårens hetaste mode 2016 och mingla loss och ta något smarrigt att dricka! Vill du få en fot in i modebranschen då är detta ett ypperligt tillfälle för dig! Eller om du bara vill komma och snacka om allt från himmel och jord med mig – japp, då är ni också väldans välkomna!

När:  Idag 31/3
Var: Femman, Övre Plan, Göteborg
Tid: Kl. 17.30


Hotell Pigalle

Okej, hur skön ser den här sängen ut på en skala 1-10? 

Hotell Pigalle


10 kommentarer



10 kommentarer om “Hotell Pigalle & Touch Down Götlaborg!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Det rummet bodde jag i för någon månad sedan!

    Svara
  • Vart kommer ditt skärp ifrån? Så snyggt! Måste ha! 🙂

    Svara
  • Hahaha ”nu ska jag ge mig på jakt efter någon att stoppa i munnen”. Kinky!

    Svara
  • Hej Petra!

    Tar äntligen studenten i juni och har lite panik över studentklänning. Du som har så snygg stil och är en professionell stylist kanske har några tips som du skulle kunna dela med dig av?

    KRAM

    Svara
  • Hej! Detta har inget med inlägget att göra och vet att du förmodligen får massvis av liknande frågor, men känner att du känns klok och behöver ett stöd. Jag är 18 år, har aldrig haft en kille och därmed oskuld. Ofta känner jag press, att jag aldrig haft någon- inte ens på dagis liksom (tyckte det var konstigt/onödigt att man skulle ha en kille i typ en dag). Och sedan när jag blev äldre har jag alltid sagt till mig själv att jag ska ha en kille som älskar mig för den jag är, inte för att jag är lång, blond och smal dansare. Men ibland kommer fortfarande stunder där jag blir förvirrad, tvivlar på mig själv osv varför jag inte har en kille, förlorat min oskuld eller kysst en kille. Jag skulle väldigt gärna ha en kille att dela livet med, men det känns inte som tinder är min grej…
    Har lite vuxit upp för snabbt med många sjukhusbesök, inget som syns- men har behövt kämpa, hantera livet och tro på mig själv redan som barn. Men just nu känns det som jag aldrig kommer komma ut ur denna cirkel men inprincip inget kärleksliv..
    Kram, och tack för en underbar blogg!

    Svara
  • 1. Du har skrivit precis samma kommentar i andra bloggar. 2. Vad exakt är din fråga?

    Svara
  • Hej fina! Vill bara säga att det löser sig! Jag var själv oskuld och singel (ganska ofrivilligt) tills jag var 20, och på en middag träffade killen jag fyra år senare fortfarande är tillsammans med. Du är inte konstig, det är inget fel på dig, och du kommer träffa någon förr eller senare! Jag ångrar mig absolut inte, för mig var det bättre att vänta på att en bra kille dyker upp än att ta första bästa 🙂 (absolut inget fel på att dejta/ligga med många om en vill det, såklart. men inget fel på att inte göra det heller!)

    Svara
  • Vill bara säga tusen tack! Nu känne jag mig lite mer lugn och självsäker!

    Svara
  • Hej Petra,

    Tack för dem fina orden och alla sjyssta foton på rummet!
    Hoppas du hinner uppleva vår terrass nästa gång!

    Trevlig helg!

    Svara
  • Var är jackan och byxorna ifrån? 🙂

    Svara