window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

07:00 | mars 23, 2016

Stylingtips: Så bär du djupt urringade toppar!

Wakakuu-Breast-Life

 

Vid lunchtid idag så publiceras första inlägget med mitt samarbete för webshopen Wakakuu. Så in och spana vid lunch, här får ni en smygglimt av outfiten. 

Jag måste bara ge ett av mina bästa stylingtips: Brösttejp.

Ett knep jag använde när jag skulle plåtas i den här djupt urringade blusen från Deitas. Då mina bomber inte riktigt pallar trycket i en sådan här urringad skapelse utan lite hjälp från ovan. Innan Freebra lanserade sin supertejp: Lift Up använde jag mig av först silvertejp tätt följt av den skonsammare ersättaren kirurgtejp. Haha, men det förstnämnda alternativet är att rekommendera om du inte vill dra med dig halva huden efter varje användning.

Tror det finns fler märken som gjort liknande lösningar, men jag har bara provat denna från Freebra och tycker den är grym! Vet att den säljs på Åhléns och Twilfit också.


2 kommentarer



2 kommentarer om “Stylingtips: Så bär du djupt urringade toppar!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Awesome, ska kika in 😀

    Svara
  • Funkar på allt utom väldigt urringade jumpsuits! (typ teotokis jade). Där höll tejpen tills man behövde gå på toa på festen (vilket råkade bli vid fördrinken). Inte värt de många minutrarna man står med tejpen och pillrar innan. #learneditthehardway

    Svara