window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:25 | mars 15, 2016

Curves by Fitnessguru lider mot sitt slut.


Här är ett klipp från träningen i måndags. 

Om två veckor är vårt Curves by Fitnessguru och Kampsportslabbet bootcamp slut. Jag vet inte hur det ska gå för mig nu. Det har varit så jäkla skönt att ha fasta tider och kompisar som väntar på en. Vi har även en bootcampgrupp där alla hetsar varandra att ta sig dit. Nu måste jag börja ta mig till Kampsportslabbet själv, haha. Inte lika enkelt. Så kul och skönt när man äntligen är igång med träningen. Jag mår verkligen så mycket bättre då. Men nu är nästa mål att bli stark igen. Känner mig så svag, haha. Inte tränat styrketräning på länge, utan mest högintensiv träning.


Måste också tipsa om världens bästa PT-Fannie som har blivit nominerad i ”Årets Träningsblogg” på Finest. Har ni missat hennes blogg? In och läs! Och RÖSTA på henne – ni hittar röstningen till Finest här!

Fannie RedmanSöt som socker, men stark som ett djur.


4 kommentarer



4 kommentarer om “Curves by Fitnessguru lider mot sitt slut.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Hur går det med dina kläder för fitnessguru Curves? Längtar 🙂

    Svara
  • Jösses så jag är trött på denna utseende-&träningshets…

    Svara
  • Skulle det där föreställa burpees?

    Svara
  • Det låter som att du borde prova på livet i en crossfitbox. 🙂 Exakt så som du vill ha det fungerar det ju. Du har fasta tider (men ofta olika att välja mellan), ett PT-pass varje gång i och med att den som coachar alltid har koll på dig och pushar/hjälper dig, du kan aldrig vila (haha!) och det är ingen tidsbegränsad kurs utan det kör på oavsett du vill det eller inte. Och härliga vänner på det, som alltid peppar, inspirerar och har det lite kämpigt som du. Massa styrkelyft med en jäkla massa teknik, intensiva pass, kondition, rörlighet. Du får allt i ett. Prova! Tror du kommer gilla det.

    Svara