Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:47 | mars 14, 2016

Renovering Badrum: Marmor, Guld + Laxrosa.

Badrum Renovering Inspiration

Så här ser badrummet ut just nu. Marmorn är inte gul som det ser ut på bilden, det är bara bygglamporna som missfärgar allt. Idag eller imorgon ska kranarna och duschen från Dornbracht komma. Så då är det dags att få dit det enorma blocket.

Ni vet som jag skrev om här (klicka här för att läsa det tidigare inlägget).

Lampor-Spegel

Minns ni att vi dividerade om vilka badrumslampor vi skulle ha. Bestämde mig tillslut för Flos, men när jag väl skulle åka och köpa lampan insåg jag att den var alldeles för stor för badrummet. Så istället fick det bli den från Herstal. Hittade de inte i någon fysiskbutik. Så ska hämta de på posten imorgon. Så håller tummarna för att de är lika fina live.

Badrum Renovering Inspiration

Snart är det dags att måttbeställa spegeln.
Färg-BadrumIdag var jag även och köpte färg till badrummet. Typ lax/beigerosa. HUR FINT? Eftersom det inte är något dagsljus in ville vi ändå ha en ljus kulör. Den här färgtrion har varit min våta dröm i flera år. Efter lite om och men lyckades jag även övertala Markus att laxrosa is the SHIT. Kommer ta mig tusan aldrig lämna det här badrummet. Kommer typ spendera all min vakna tid där inne, haha.
Badrum-Inspiration-Marmor
Jag och Markus letade länge efter snygga kranar och duschmunstycken. Föll pladask för dessa enkla minimalistiska på bilden. Nu inväntar vi bara tvättstället från Italien från Alape. Vi har beställt ett tvättställ likt det ovan där handfatet blir ett med skänken.

Imorgon ska jag svänga förbi lägenheten med färg och provmåla i badrummet. Haha, har lärt mig en läxa från sovrummet – minns ni? 


10 kommentarer10 kommentarer om “Renovering Badrum: Marmor, Guld + Laxrosa.”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Riktigt snyggt!

  Svara
 • Ah, sa vackert det blir. Sa pepp pa att se slutresultatet!

  Svara
 • Kommer bli sååååå snyggt!

  Svara
 • Badrummet känns nästan mest spännande att få se resultatet på. Tipsa gärna om färgkoden på den laxrosa färgen om du blir nöjd!

  Svara
 • Blir det inte størigt med en varm och en kall spak, istællet før en blandare?

  Svara
 • Kommer bli superfint! Tänk bara på att rosa färg i ett badrum kan ge väldigt märkligt ljus. Man står där och sminkar sig och allt e frid och fröjd men sen när man kommer ut i neutralt ljus så är man mer påskkärring-stylad. För att inte tala om vilka Foundations-missar som kan uppstå! Jag talar tyvärr av egen erfarenhet, ha ha. Det låter trist men i badrum är det kanske smartast att låta funktion gå före det estetiska.

  Svara
 • Får din kille vara med och säga nåt? Mycket ”jag bestämde mig för…” här..

  Svara
 • Åhh, drömmen! Vad fint det blir! 😀
  Men som Annica skrev ovan, tänk på hur ljus, färg och reflektioner samspelar. En neutral (grå) ton är ju bäst ur en sådan synvinkel. Om ni dessutom kommer att välja varmt gult ljus, som är vanligast i inomhuslampor, kan ju det tillsammans med det rosa ge ett missvisande intryck.

  Svara
 • Åhhhh vad fint! Du är så duktig!
  Måste bara kommentera!
  Jag renoverar också badrum nu, valt samma som dig ser jag sittbänk med marmor(jag har dock en trapp under som jag försökte gömma, där av sittbänk) och ljusrosa är det i mitt andra badrum. Det är en sååå harmonisk färg, jag känner mig lugn där. Visst är det även perfect match med ljusrosa och vita rosor? Wow! Tack för detta inlägg.

  Svara
 • Hur funkar lampan i badrummet? Är det en godkänd lampa för badrum?

  Svara