window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:48 | mars 11, 2016

Diamonds are a girls best friend…

guldfynd

Jag har alltid varit dålig på att ta hand om mina händer. Jag har bitit på naglarna nästa hela mitt liv och har väldigt svårt för att komma ihåg att smörja in tassarna. Jag hade inte heller några signatur smycken som jag hade varje dag. Utan mer billigt krimskrams som jag slarvade bort hela tiden. Men när Markus friade till mig bestämde jag mig för att det skulle bli ändring på det. Resten av handen var ju tvungen att vara lika fin som ringen. Den förtjänade bättre en sönderbitna nagelband och taggiga naglar.

Nagelbitandet har det gått sådär med. Nu har jag faktiskt inte bitit på en måndag (sjukt). Däremot har det gått desto bättre med vapendragar till förlovningsringen.

Guldfynd-4

Just nu har jag ett samarbete tillsammans med Guldfynd där jag fått välja ut mina två favoriter ur deras sortiment. Som jag faktiskt funderar på att köpa loss efter samarbetet för jag har blivit så satans kär i de här två ringarna jag plockat ut.

Min förlovningsring och en förlovningsring från Guldfynd som jag tycker fungerar minst lika bra att ha på långfingret. Visst är de fina tillsammans?
Guldfynd-5-Insett nu att det gör så himla mycket med smycken.
Guldfynd-2Det tillför verkligen något till ens outfit. Skönt att slippa tänka vad man ska ha på sig varje dag.
Guldfynd-6Här är den andra ringen jag valde. En nättare diamantring i vitguld. Som också är en förlovningsring (if you wish). Älskar att den glimmar som tusen och en natt. En riktigt ögontjänare.

Just nu har Metro Mode ett stort samarbete med Guldfynd. Så vill ni se vad andra bloggare har plockat ut för favoriter ur deras sortiment och hur de stylar smyckena tycker jag att ni ska gå in på deras sida bloggarnas val och kika runt.

I SAMARBETE MED GULDFYND. 


4 kommentarer



4 kommentarer om “Diamonds are a girls best friend…”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Hej!
    Den allra smalaste ringen på sista bilden (som sitter på ditt ringfinger) vart har du köpt den? SÅ HIMLA FIN!
    Kram Jennifer

    Svara
  • You look fabulous! <3

    xo Vanessa | http://www.thetrendique.com

    Svara
  • Inte bitit på en måndag? 😀
    Jättefina ringar, hela looken är helt underbar faktiskt!

    Svara
  • Hej, vart är din blå pälsjacka ifrån? Älskar den, så fin!

    Svara