window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:13 | februari 20, 2016

Slut som artist…

Styling

Vilken vecka – har nog jobbat ikapp en månad den här veckan. Trist att man inte har timlön, haha. Idag har vi plåtat Sabina Ddumba hela dagen. Det kommer bli så förbannat fint. Så taggad på att ni ska få resultatet. Nu har vi precis fraktat tillbaka ALLA påsar och klädstänger till kontoret och nu ska jag åka hem och beställa Foodora, inte röra mig ur fläcken och äta godis <3

Hoppas ni har en underbar lördag.


5 kommentarer



5 kommentarer om “Slut som artist…”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Åhh jag skulle verkligen behöver en stylist, eller råd från en. Jag har världens mest svårpassade kropp. Jag är 190 lång, smala axlar, inget dekolletage, supersmal högt sittande midja, stor rumpa och kraftiga lår. Att hitta kläder so passar/framhäver min kropp är ett rent h*vete. Jag måste alltså alltid kompromissa med passformen. Typ ”Åh va bra att dessa jeans fanns i längd 36 synd att jag får en platt och bred röv bara. Jag tar dem!” Sen ligger de där i garderoben och används aldrig. Samma sak med klänningar. De storlekar som passar i midjan är ALLTID för korta och de som är tillräckligt långa sitter pösigt i midjan. Blä, är så jäkla trött på att detta så jag spyr.

    Svara
  • 90-talist här som lyssnade på er podd idag och som nu netflix-and chillar med mig själv framför Clueless, kan inte förstå att jag missat den!!

    Svara
  • skön lördagskväll! tycker ditt jobb verkar så jäkla kul! 😀

    Svara
  • Hej, lyssnade precis ikapp de senaste två avsnitten av nöd och lust! Så bra! Jag hörde att ni utlyste tips och jag skulle gärna vilja höra om ni upplever att från 25 och uppåt delas ens bekantskapskrets upp i två läger. De som vägrar växa upp, kanske studerar, dejtar och festar med 0 ansvarstagande och så de som börjar gifta sig, bilda familj köpa hus etc. Jag tycker det är intressant att 20årsåldern känns som den period då liven verkligen kan gå åt helt motsatta håll. Har ni upplevt det? När började det hända? Vad har ni för erfarenheter och roliga historier? Hur hanterar ni det? Blir det bebisar med på bakisbrunchen etc ..

    Svara
  • Poden igår var grym! 🙂

    Kolla gärna in http://mustaschnapp.se

    Svara