window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:23 | februari 1, 2016

Fashion Week har gått av stapeln!

Lenovo

Jag och Forni i Lenovos press lounge. Där man får färskpressade juicer av ursnygga Andreas Wilsson (från Ondskan) och kan ladda telefonen – allt man kan önska av en lounge, haha. 

Idag var äntligen dags för Fashion Week igen. Dessvärre hann jag inte med allt idag. Men imorgon ska jag försöka hinna med alla visningar. Mest glad var jag över att jag fick hänga med den här donnan på bilden. Saknat lilla Forni. Det är så härlig för Markus lägenhet ligger tre portar ifrån hennes och D’s. Så om hon bara skulle sluta åka utomlands hela tiden så skulle jag kunna hänga med henne varje dag, haha.

Nu ska jag springa och fixa några ärenden. Håller nämligen på att styla Isabella till en resa. Sedan blir det bloggbildregn grande. Har så mycket roliga bilder från helgen.


6 kommentarer



6 kommentarer om “Fashion Week har gått av stapeln!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här