window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:02 | januari 27, 2016

Så får du honom på fall, Plötsligt händer det & Marmor Orgasm!

I nöd och lust

Nu har jag och Linn precis spelat in podd hos Perfect Day. Vi har en ny tradition att alltid skrapa triss efter vi spelat in. Ni måste, måste lyssna på nästa veckas avsnitt – det blev så bra. Eller det kommer bli fantastiskt när världens bästa klippare Johan lagt sina magiska händer på materialet. Vi pratar nämligen om sms, hur du får honom på fall och ja, viss manipulering. Stay tuned.
Populära-Poddcaster
Och sedan vill jag och Linn tacka er för att ni finns och för att ni gillar vår podd, ”I nöd och lust”. För vi har toppat Itunes populärast lista hela veckan. Tack, tack, tack – vinner vi på Triss någon gång under alla dessa miljoner veckor så ska vi ställa till med världens största poddbrakfest har vi bestämt <3

Metro-Mode-Jobb

Nu sitter jag och Linn på Anglais och jobbar. Jag håller på med det sista inför vår Home-bilaga som kommer om dryga en och en halv vecka. Så taggad, känns som tidningen verkligen fått ett lyft och den blir verkligen så snygg (om jag får säga det själv, haha). Typ slitit håret av mig med den här bilagan. Så jag hoppas ni gillar den.

Jonathan-Zawada

Okej, skit i jobb. Kan vi istället prata om något mycket väsentligare nämligen min senaste designcrush Jonathan Zawada och de här borden han gjort för Matter Made.

Jag fullkomligt älskar 2016 inredningsmode. Jag har aldrig riktigt gillat det för avskalade typiska skandinaviska minimalistiska: kvistar, naturmaterial och allt-går-i-samma-nyans-jag-ser-inte-vad-som-är-vad trenden som varit i ropen senaste två åren. Nu jävlar börjar folk ÄNTLIGEN elda på med färg. Italiensk lyx och art deco svämmar över i butikerna. Djärva kombinationer och bara X-ALLT.

I LOVE IT.

Jonathan-ZawadaJaaaaaaaaaaaaaa, jaaaaa, jaaaaaaa!
Elettra'-lounge-chairs-by-BBPR-for-Arflex

Åh, eller de här ”Electra” stolarna B.B.P.R för Arflex. ”Håll käften, råna en bank, ta ett sms-lån” – snygga. Om jag ändå hade 8,000 euros till övers. Har du det? Japp, då är det bara att gratulera – här finns de!


8 kommentarer



8 kommentarer om “Så får du honom på fall, Plötsligt händer det & Marmor Orgasm!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • ÄLSKAR marmor

    Svara
  • Måste säga att jag älskade erat första avsnitt av poddcasten! Jag och syrran satt i bilen och lyssnade och va satt tillomed kvar efter vi hade parkerat för att lyssna klart, har inte garvat så mycke på länge! 🙂

    Svara
  • Hej! För ett tag sen skrev du ett inlägg hur du lägger din bas sen skulle du skriva om hur du får ditt glow, hur du sminkar dina ögon osv. Kan du inte göra nåt av dom inläggen snart 😉
    Kram Linda

    Svara
  • Hej Petra,
    Jag undrar om du utför inredning i form av materialval till ett nybygge 325kvm som skall ske. Då du har den smak jag tänkt mig så önskar jag att komma i kontakt med dig.

    Svara
  • Snygga fåtöljer men hur obekväma?

    Svara
  • Åh, podden är så bra! Och braaaa inspiration!

    Svara
  • Precis plöjt de 2 första podavsnitten o fy fan vad jag älskar er! Bästa podden på länge 🙂

    Svara
  • Åh ja, håller med till 983724%! Älskar den italienska stilen, så oblyg! Har också skrivit om det på bloggen.

    Svara