window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:38 | januari 25, 2016

Curves by Fitnessguru Bootcamp på Kampsportslabbet!

fitnessguru I förra veckan kickade jag igång ett 10 veckors bootcamp med massa kompisar tillsammans med Fitnessguru och Kampsportslabbet. Igår hann vi bara med två pass (eller jag ett). Men från och med denna vecka så kör vi tre dagar i veckan. Alltså fy fan vilket pass Fannie Redman körde med oss idag.

Jag hade tokladdat med kvarg till frukost. Nu är det slut på mackor varje dag. Förra veckan tror jag att jag åt smågodis VARJE DAG. Och  pommes minst fyra gånger, haha. Jag tänker inte bli hälsan själv, men iallafall tänka till lite mer på vardagar.

40bde03f3fdfa10b077dfdaa897e56b3_980x0_c_85_ns_v4
Min favvogrej till frukost – chiapudding eller osockrad kvarg med steviadroppar. Så jävla smart. Jag äter nästan alltid laktosfrikvarg på morgonen eller chiapudding. Och så droppar jag bara i 2-3 droppar (det är allt som behövs). Och det smakar så gott och är mycket bättre än att köpa kvarg med tillsatt socker. Kokos och vanilj är mina favoriter, men det finns alla möjliga smaker. Ni hittar dem här på Fitnessguru.  Det funkar även svinbra till matlagning och bakning. Try it! Det finns en med mandelsmak som är svingod att droppa i kaffet.

fitnessguru

Vi körde 5 minuters intervaller hela passet.

fitnessguru
Så många som hade möten idag så vi blev bara fyra stycken. HELT SLUT.

Haha, så tråkigt att jag inte fick på film när Sara höll på att trilla i trappen för att benen vek sig.


7 kommentarer



7 kommentarer om “Curves by Fitnessguru Bootcamp på Kampsportslabbet!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Jag har aldrig tänkt på det där med stevia. Vilket bra tips! 🙂

    Svara
  • Hej & tack för grym blogg & inspiration! En fråga, kör du på någon av fitnessgurus kosttillskott just nu, är lite sugen på att testa men har svårt att veta vad en ska satsa på!? Kram

    Svara
  • Sjukt snygg träningstopp! Vart är den ifrån? tillhör den din egna kollektion? 🙂

    Svara
  • Nyfiken. Varför tränar ni barfota ? ☺

    Svara
  • Hej! Vart kommer kopparna ifrån? 🙂

    Svara
  • Hej Petra! Kommer du köra på ngn speciell kost i kombo med träningen? Måste fråga, har du pluggat något eller hur kom du in i media branschen?? 🙂
    Såg Metro sökte medarbetare men då söktes utb samt erfarenhet av journalist arbete sedan tidigare, hade varit så sugen på att ansöka annars! Har ”bara” utb inom marknadsföring 🙂 tack för daglig inspiration, kramar!

    Svara
  • Byt Stevian mot kokoschips! Markatta har naturella, hur goda som helst. Och jag kör på keso, super om man vill ha något som man kan tugga på, lite som mackor ;). Med kokoschips, valnötter och torkade fruktbitar.

    Svara