window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:57 | januari 19, 2016

Nytt matlagningsprogram TV- inspelning

Petter-Tom-Sjöstedt-Lilla-Ego-Punk-Royale

Ny säsong av Bachlorette. Jag och mina last man standing, haha.

Ber verkligen om ursäkt för den katastrofala uppdateringen. Ibland räcker bara inte tiden till, varit så mycket jobb som måste gå före. Men snart är Metro Mode Home tidningen inskickad. Som jag slitit med det här magasinet. Man kan inte tro det (eftersom jag normalt sätt är en virvelvind som har tusen bollar i luften och har svårt att hålla koll på allt) men när det kommer till plocksidor så är jag pedantisk. Jag får PANIK om något är fult eller inte stämmer överens med resten av materialet. Då letar jag tills jag hittar något som fungerar vilket gör det till ett jäkla tidstjuv.

Igår kväll var jag iallafall och spelade in en pilot med de här mästerkockarna. Vad fan jag gjorde där bland dessa proffs kan man ju fråga sig. Förhoppningsvis får ni kanske se mig i rutan med dessa ståtliga män.

Skulle egentligen gjort en till casting idag för ett annat format. Men avbokade det precis, kände att jag inte skulle hinna och jag orkar inte jobba en kväll till. Så det var lika bra, det kommer säkert fler tåg. Dock hade jag verkligen velat ha just det jobbet, men men! Nu ska jag gå och unna mig två cola light iskalla cola light burkar istället.

Punk-Royale


3 kommentarer



3 kommentarer om “Nytt matlagningsprogram TV- inspelning”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här