window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:24 | januari 17, 2016

Intensiv pissvecka!

Skrivbord inspiration

Den här veckan har rent ut sagt varit en riktig skitvecka på alla sätt och vis. Sjukt mycket jobb, allt med flytten, knappt någon sömn, hela livet ligger i flyttkartonger och sextontusen andra grejer som skulle lösas. Både jag och Markus har varit helt slut och supersura båda två. Men så får det vara ibland, bara att bita ihop och blicka framåt. Det här med med mitt nyårslöfte att inte jobba helger har inte gått så bra. Men nästa vecka händer det. Kvällen och natten kommer att få spenderas här på kontoret – en ny Metro Mode Home (hurra!) bilaga ska vara klar och inlämnad imogron bitti. Ska faktiskt bli lite mysigt – spelar musik på högsta volym och hinkar cola light är ju verkligen en nattmänniska. Älskar att sitta uppe på natten. Avskyr mornar.

Men något som varit positivt den här veckan är att det regnat in roliga och spännande jobbförfrågningar. Så redan imorgon ska jag faktiskt spela in en pilot för ett nytt tv-program som garanterat kommer bli en kioskvältare om det blir insålt. Älskar formatet.

Så nu har jag ställt in alla möten imorgon förmiddag så jag kan ta en riktigt sovmorgon och rivstarta veckan med nya tag.

Kaffe

Haha, hur STOR är den här kaffen? Beställde en stor kaffe på Z-eleven men räknade inte med att få en liter kaffe, haha.


3 kommentarer



3 kommentarer om “Intensiv pissvecka!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här