window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:39 | december 27, 2015

Snyggast på nyårsfesten – Här är drömköpen för tolvslaget!

Nyår

Ingen nyårsfest utan glitter. Prova något nytt och rocka nyårsfesten i coolaste glittrande joggingbyxorna som garanterat är dansvänliga in på småtimmarna. Addera smycken i storlek XL för en fulländad look. 

Nu är det bara några dagar kvar till nyår! Vad har ni för planer? Vi ska ha en fest här i huset i Kapstaden. Ska nog faktiskt ha på mig antingen klänningen från By Malene Birger eller kittet med paljetttopppen och kjolen från By Malene Birger på bilden nedan. Det här jobbet plåtade jag tillsammans med Nina Holma för Metro Mode i senaste numret!

Tänkte om ni behövde lite inspiration inför årets sista natt ; )

Foto: Nina Holma/Artofficial Agency
Styling: Moi

Undrar ni över vart allt kommer ifrån? Läs det digitala magasinet där alla priset finns utsatta – finns här! 

Nyår-4
Många tycker det är svårt med jacka till nyårsstassen. En kortare jacka eller längre kappa är oftast snyggast till. 

Nyår-5 Sätt punkt för 2015 och rocka en av 2015 års största trender, nämligen den transparenta. Inte så sugen på en nakenchock? Investera i ett snyggt underlinne eller en spetsbody att bära till. 
Nyår-7- Satsa på extra allt och våga prova en tuffare make till den lilla glittriga stassen. Mörka läppar, sotade ögon i plommonlila och ett nattsvart nagellack för pricken över i:et.
Nyår-6 Midnattsblått, vitaste vitt och glimmande silver är nog utan tvekan nyårsfesten trendigaste färgkombination. Lek med materialval och skapa spännande kontraster. 

Nyår-3 Svart är det nya svarta och fungerar alltid oavsett fest. Stick ut ur mängden. Varför inte skippa klänningen och satsa på en glansig kostym med sidenslag?  Nyår-2
Det finns många snygga alternativ om du inte vill bära klänning eller kjol. Varför inte glittra ikapp i en glitterpolo? Matcha med skinnbyxor för en coolare look. Eller byxor med extra allt till en sammetskavaj? 


3 kommentarer



3 kommentarer om “Snyggast på nyårsfesten – Här är drömköpen för tolvslaget!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här