Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

22:45 | december 25, 2015

That 70's show!

Mockakjol
Kjol och blus från Zara, stövlarna är från Zalando, Jackan Sandro och väskan Céline. 

Jag har verkligen älskat modet den här hösten. Älskar, älskar, älskar 70-tals trenden som varit. Färgerna, materialen – allt. Första dagen i New York hade jag på mig en av mina favoritoutfits den här hösten som jag bokstavligen talat levt i. Ett säkert kort som fungerar de mornar när inspirationen (eller tiden) tryter. Mockakjol, blus och höga stövlar.

Det är så härligt (och farligt för ens ekonomi) när en trend man verkligen älskar svämmar över i butikerna och finns ”tillgänglig”.

70-tal
Chanel-


1 kommentarerEn kommentar om “That 70's show!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Kvinnan bakom dig på nästsista bilden har ju också en väldigt 70-talsinspirerad outfit ju! 😀

    Svara