window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:31 | december 25, 2015

New in: Gucci

Gucci-1
I NYC la jag äntligen händerna på en godbit från Gucci. Efter att i månader ha gått och suktat efter väskan när den dinglat på Carolines arm. Hon har den i svart sammet. Så redan innan resan hade jag bestämt mig för att slå till på dyrgripen om den fanns inne.

Min första dyrgrip var faktiskt en gucciväska med monogram som jag köpte av en tjej på Blocket. Jag började jobbade redan när jag var 13 år. Jag älskade det. Jag jobbade extra på våra familjekompisars restaurang ute i Gustavsberg och för mig var det ett steg in vuxenlivet. För alla som jobbade i servisen var runt 20-25 år och uppåt och jag fick vara en del av det gänget. Lyssna på galna festhistorier, galna upptåg och massa sexsnack.
Gucciiiiii

I alla fall var jag en jävel på att spara pengar back in the days så i slutet av sommaren köpte jag väskan (och halva H&M, haha).

New-Yrk-Gucci-Svartvit

Redan innan resan hade jag bestämt mig för den med beige mocka. Egentligen är det kanske mer praktiskt med en i svart mocka. Men älskar ju beige så den fick det bli.
Gucci-0-
Men var ju tvungen att prova den i svart också.
Gucci-2-

Woop, woop – bild efter köpet <3

Gucci-Efter


3 kommentarer



3 kommentarer om “New in: Gucci”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Ja, får man resan betald så finns det utrymme för shopping.
    Ska lägga detta på minnet. Alltid bra när man får användbara tips i bloggar.

    Svara
  • Snygg du är!! Tänkte klicka hem den fina blusen men undrar vilken storlek du har den i??

    Svara
  • Love the bag beauty! Is that the medium or supreme? Thank you 🙂

    Svara