window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:10 | december 20, 2015

Tomteverkstad, Söndagsjobb, Adventsfika, Middag på Sturehof och här ska du köpa lägenhet!

JulJul

Japp, gårdagens Tomteverkstadfest på Publico skojar man inte bort. Så bra styrt – har ont i fötterna för att jag dansade så mycket. Det här är den enda bilden jag lyckades ta under hela kvällen. Idag mår jag precis som jag förtjänar – skit, haha. Dock har jag ett späckat schema idag, åker ju iväg till värmen på tisdag. Så nu är det bara att försöka bortse från tröttheten och drinkarna som bubblar innanför pannbenet och få något gjort.

Ska preppa några lämningar till Metro så jag slipper jobba (förutom bloggen då såklart) på semestern, sedan väntar ett möte med Kampsportslabbet, därefter glöggfika hos Amanda och Shoan och sedan tidig middag/lyxigt planeringsmöte för Metro Mode Home med min favorit Sanna Fischer på Sturehof.

Ni har väl inte att Metro Mode Home uppdateras varje dag med masssa roliga inredninsnyheter? Just nu tycker jag att ni ska spana in den här artikeln: ”Stjärnmäklaren Edward Melki om de nya it-områderna värda att investera i”.


3 kommentarer



3 kommentarer om “Tomteverkstad, Söndagsjobb, Adventsfika, Middag på Sturehof och här ska du köpa lägenhet!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Hur gick du tillväga för att hitta den villan ni hyr i syd Afrika ? Har du något tips om webbsidor som är pålitliga för att hyra villa ?

    Svara
  • starkt att söndagsjobba då efter sånt kalas! 😀

    Svara
  • Alltså ditt smink kvinna! Skulle älska en tutorial med hur du sminkar dig, kämpar varje morgon med min contouring för att efterlikna din men lyckas aldrig lika bra. Och läppstiftet, to die for! Kram på dig snyggo, tack för allt du ger mig!

    Svara