window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:14 | december 16, 2015

Turn down the wall!

Vägg-ner

Det här med en helrenovering alltså – fy fan. Det är kaos, kaos och mera kaos. Och kostar det så förbannat mycket mer än man räknat med. Vi har specialbeställt massa saker på egen hand som har på tok för lång leveranstid. Just nu känns det som att vi kommer att kunna flytta in lagom till sommaren 2016. Vi måste ju flytta ut ur min lägenhet den 15 januari – grande problema. Jaja, den kommer iallafall bli fantastisk när den är klar. Tänk positivt, tänk positivt, tänk positivt!

Nu är iallafall väggen nere. Fick den här bilden av Fredrik (min kompis) som har Nybergskakel och Golv som håller i renoveringen. Ska cykla förbi där och kolla imorgon.


2 kommentarer



2 kommentarer om “Turn down the wall!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Precis min tanke när du skrev första gången vad ni skulle göra Petra. Omfattningen av det. Puh! Krävs massiv tålamod för sånt, något jag inte har haha.

    Svara
  • En vän till mig har gått igenom samma sak, hon och hennes pojkvän köpte världens renoveringsobjekt (med så många möjligheter!) De var dessutom tvugna att bo mitt i kaoset. Hon har gråtit och tänkt att ’Vad fan har jag gett mig in i?’ De köpte lister för 15.000 kr (?!) hade ingen toalett, det flagnade färg från taket.. ja du förstår – men NU Petra nu har de det finaste hemmet jag någonsin sett! Alla är så imponerade och önskar att de haft möjligheten och modet att göra samma sak. Det är deras drömhem som blivit verklighet!
    Och tack för att du är så inspirerande och lika så din blogg. Du/denkänns så väldigt genuin!
    God Jul!

    Svara