Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:41 | december 8, 2015

Vinn nyårsmaken från L'Oréal Paris & Mitt bästa sminktips!

smink Okej, först och främst – trummelvirvel här kommer äntligen vinnaren presenterad till Växjö ElektriskaLisa Lidén (jag har mailat dig!).

Då tycker jag raskt att vi kör igång med en ny tävling med ännu fler vinnare. Den här gången handlar det om smink från L’Oréal Paris. Ni kan nämligen vinna olika looks från deras julkit och bäst av allt? Det dras en ny vinnare varje dag!

Hur du tävlar? Via mobilen!

– Ladda ner Makeup Genius appen
– I appen kan du skapa din egna look som du tävlar med.
– Ladda upp den färdiga bilden på Instagram och tagga med #mywildside och @lorealparisse

Vill du läsa mer om tävlingen? Klicka här!

L'oreal-Paris

Tänkte även passa på att ge ett av mina bästa sminktips som jag läste i intervju med en makeupartist för säkert fem år sedan men som jag följt slaviskt sedan dess. Jag använder mig alltid av två mascaror: en svart för överfransarna och en ljusbrun för underfransarna. Då får du en mjukare look som inte blir lika sminkad och markant. Perfekt om du som jag är blond och inte vill se för sminkad ut. Sjukt bra tips, jag lovar att det blir stor skillnad. Då kanske ni tänkte oj vad dyrt med två mascaror men den jag har på undefransarna har jag haft i snart två år nu, det behövs ju inte så mycket.


12 kommentarer12 kommentarer om “Vinn nyårsmaken från L'Oréal Paris & Mitt bästa sminktips!”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Som gammal Växjöbo kliar det ju lite i kroppen att se din stavning på företagets namn (som egentligen är ganska logisk men tyvärr inte korrekt) såg att du även stavat det Växsjö i själva tävlingsinlägget, men det är alltså Växjö som är den rätta stavningen:) inte lätt men ett litet tips bara! Kram

  Svara
 • Snyggt skrivet! Jag reagerade också på det i tidigare inlägg och tänker framförallt att företaget säkert gärna vill att namnet stavas rätt 😉

  Svara
 • Skrev lite snabbt my bad ; ) Ibland hinner man inte med allt : )

  Svara
 • Tips på ljusbrun maskara? Tycker det är svårt att hitta maskaror som på riktigt är bruna och inte brunsvarta.. 🙂

  Svara
 • Min mascara till undefransarna kommer från Une : ) Men annars kan du använda en ögonbrynsfärgs mascara. Urban Decay eller Sephora har en grym som fungerar lika bra ; )

  Svara
 • Uäääää Petra! En mascara i 2 år?! Tänk vad mycket bakterier som finns där i. Helst skall man bara ha en mascara i 1 månad men MAX i 3 månader. Snubbisnubb!! 🙂

  Svara
 • Äh, lite skit rensar magen ; )

  Svara
 • Hahaha!!! 😀 😀 😀

  Svara
 • Det heter fortf VÄXJÖ och inte VÄXSJÖ

  Svara
 • Bra tips! Ska absolut testa brun mascara på underfransarna. Men håller med Sofia, svårt att hitta ljusbrun mascara. Vore toppen om du ville dela med dig av vilken du använder 🙂

  Svara
 • Min mascara till undefransarna kommer från Une : ) Men annars kan du använda en ögonbrynsfärgs mascara. Urban Decay eller Sephora har en grym som fungerar lika bra ; )

  Svara
 • Hon är sååå snygg, Rosie! Bam! Okrar inte med det när jag sitter här med PD i full blom lagom inför julens fester…bitter är bara förnamnet.

  Svara