window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:00 | december 4, 2015

Drömvåningen på Engelbrektsgatan kan bli din (och inredningen)!

Inredning-Inspiration 

Igår var jag och urnygga Andrea Brodin på förhandsvisningen av Alexander Whites senaste objekt på Engelbrektsgatan. Den här minst sagt perfektaparadvåningen på hela 244 m2 ligger otroligt bra med utsikt över Humlegården och med hela tre balkonger och två eldstäder. Våningen har inretts av Dusty Deco, Walles & Walles, Polstjernan Antiques och Belenius/Nordenhake. Inte nog med att du kan köpa våningen, du kan även köpa hela inredningen. På varje möbel sitter information och en prislapp, vissa kräver att du tar ett banklån medan andra är betydligt snällare, så det finns verkligen något för alla, högt och lågt.

All information om våningen hittar ni på Alexander Whites hemsida (klicka här!) och av Wilhelmina Bonde Alfvén.

Spishäll-MieleDet första som fångade min blick var spishällen från Miele som var jämn med marmorn – ingen kant! Sådana detaljer kan göra mig helt knäsvag – wow! Så vill jag också ha i vårt kök.
PolstjärnanKöket var helt fantastiskt, stort och rymligt med hur mycket utrymme som helst. Och arbetsytor och marmorskänkar längst hela rummet. Kan tänka mig att de forna ägarna spenderade all sin tid i köket.
Andrea-BrodinHur fantastiska är inte fönstren? Den här lägenheten är nog helt makalös dagtid med allt ljusinsläpp. Jag älskar mixen av Polstjernan Antiques till Dusty Decosindustriella råare stil. De gifter sig otippat bra tillsammans.
Dusty-Deco-LampaSedan möttes vi av den här lampan i sällskapsrummet som jag fingrat på från Stilnovo – så fin!
Dusty-Deco-Lampa-SoffaSällskapsrummet var övermöblerat till tänderna. Men på något sätt så kändes det helt rätt i det här rummet. Coolt med ett rum som kan svälja så mycket möbler utan att det blir plottrigt och känns trångt och mindre. Det var inbyggda bokhyllor längst hela kortsidan, sjukt snyggt.
Stilleben-Jag älskar att de lagt så mycket tid och energi på vackra stillebens när de inrett. Det är verkligen en fin mix av allt och det fanns så mycket vackert att vila ögonen på. Jag kände mig verkligen full av ny inrednings inspiration när jag gick därifrån. Ska nog faktiskt ta och svänga förbi där i helgen igen för att se lägenheten i dagsljus.


4 kommentarer



4 kommentarer om “Drömvåningen på Engelbrektsgatan kan bli din (och inredningen)!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Låter helt underbart med sådana lägenheter som man alltså bara kan flytta in i. Kom att tänka på alla bostadslösa nuförtiden. De som faktiskt inte har värme och tak.

    Svara
  • Men guuuud vilken fin lägenhet!!

    Svara
  • 24,5 MILJONER! Som taget. Tar två och vaskar en.

    Svara
  • Var är den superfina rosa toppen ifrån? Underbar ju!!!

    Svara