window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:00 | december 3, 2015

Snyggaste badkläderna som fixar figuren!

Gottex
Haha, har ett par trosor under baddräkten on ni undrar vad som korvar sig. 

Brukar inte direkt lägga upp bilder på mig själv i nästan mässingen, men jag var tvungen att visa den här baddräkten från Gottex. Igår när jag var förbi Polhem Pr för att låna kläder till Bella så snubblade jag över det här märket. Satan vilka grymma badkläder dem gör. Allt sitter som en smäck och är sjukt smickrande för figuren. Nästan alla badräkter har draperingar eller mönster som gör att man ser ut som ett välsvarvat timglas. Sjukt snygga – ett tips bara om ni inte vet vad ni ska shoppa inför vintersemestern.

Bella lånade med sig en ursnygg svart baddräkt därifrån som satt som ett andra skinn med omlott.

Gottex-

Den svarta kanten utmed kroppen lurar ögat och ger en illusion av en slankare silhuett. Är du rak i kroppen och önskar mer former? Då är dessa grymma för dig!

Gottex-Baddräkter-
De här baddräkterna från Gottex är så satans smickrande. Hittade de på den här sidan efter lite googlande efter bilder. Draperingen skapar en super silhuett och allt fokus riktas mot kroppens mitt och midjan. Vill ha med alla dessa till Sydafrika i vinter <3


11 kommentarer



11 kommentarer om “Snyggaste badkläderna som fixar figuren!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Satan i gatan kvinna! Höll på att sätta kvällskaffet i halsen! 😉 Grymt snygg baddräkt och den satt ju som en smäck på dig, kommer verkligen spana in märket!

    Svara
  • Har aldrig kommenterat här förut men kände att jag måste! Du är så himla vacker och verkar vara en störtskön människa med så härlig energi!! En riktig powerkvinna!!

    Svara
  • sån pudding! Bondbrud! Puss!

    Svara
  • WOW! Så snygga baddräkter. Tack för all uppdatering de senaste dagarna, jävlar vad du kör 😀

    Svara
  • Hej Petra! Jag är nog, liksom du, lite en av en pendlare när det gäller vikt. Jag tror också att du var lite av en periodare, men det sista har du verkligen varit i riktigt killer-form! Så imponerad! Jag har nyligen diagnostiserats med bulimi och jag har svårt att hitta en balans i livet som tillåter mig att äta ute med polarna, godis på lördagskvällarna osv. Hur hittade du din balans och hur hanterar du alla sociala events du går på? Jag menar det är frukostar, luncher och middagar ute jämt!
    Nu menar jag förstås inte att du är som mig, jag är uppenbarligen inte hälsosam, men jag har haft dig som inspiration i flera flera år.
    Kram

    Svara
  • Hej! Är ingen pendlare i vikt utan har alltid legat stabilt kring min normalvikt. Har däremot haft ätstörningar (då låg jag inte på min normalvikt såklart). Hade lite samma frågor och problematik som du när jag blev frisk men har hittat mitt sätt… Äter ute ofta precis som Petra, men alltså det handlar ju om balans, bara för att man äter en middag ute betyder det ju inte att man måste dra på den stora trumman och ta en trerätters varje gång. Det är ju bra för kroppen att äta regelbundet och ofta, om man äter ute spelar det väl ingen roll men man kanske äter motsvarigheten till vad man skulle ätit hemma samma kväll liksom 🙂

    Svara
  • Helvete vad het du är!

    Svara
  • sjukt snygg! jag måste bara fråga, har du fettsugit dina lår? skulle vara kul att höra mer om det isåfall 🙂

    Svara
  • hej!
    Varifrån kommer bellas vippiga skinnkjol? sååå snygg.

    Svara
  • Hej!
    Vi är två tjejer som försöker starta upp en nytänkande företag.
    Vi vill göra det billigare att dricka kaffe och genomför just nu en marknadsundersökning för att kunna pressa ner priser. Kan ni snälla genomföra enkäten (6 enkla frågor), den handlar om kaffevanor och tar endast någon minut.
    Stort Tack!
    Jenn & Jess
    https://www.surveymonkey.com/s/MPQQDHK

    Svara
  • Den vita fina baddräkten ’Crystal Clear’ finns på Aviani.se! Vi har även andra badkläder från GOTTEX!

    Svara