window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:51 | december 2, 2015

Inspelning, fitting, möten, pressmiddag…

Isabella-Löwengrip

Vilken vecka dagarna bara rinner iväg – plåtning, möten, lämningar, inspelningar, pressevents. Idag var jag uppe med tuppen. Vi skulle filma hemma hos mig för Office 365, så var tvungen att hinna få in alla kassar med kläder och saker in i sovrummet innan teamet kom. Markus är så trött på mina kassar, haha. Skulle typ behöva en lägenhet bredvid vår där jag kunde lägga alla plagg som är till styling. Är så jobbigt att ha sakerna på kontoret, vill kunna pilla med allt hemma. Drömmen vore att ha ett stort eget kontorsrum i vår lägenhet där jag förvara allt och stänga dörren, haha.

Imorgon ska jag ha fitting med Bella (Isabella Löwengrip) inför en tv-inspelning som hon ska göra.

BlondinbellaIgår budade jag över lite saker jag själv hade hemma när snyggot skulle på middag. Haha, får bli en uppläxning på hennes bilder. Men det är iallafall ett par ursnygga skinnbyxor från Zara, Linne från H&M och min bästa och snyggaste kavaj från Lindex <3 Ska försöka ta massa bilder från fittningen imorgon bitti.

Hur snygg är Bella i håret nu? Tycker den här längden är grym på henne och färgen. Klär henne med den kalla blonda färgen.


0 kommentarer



Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här