Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:20 | november 27, 2015

Black Friday Favoriter

Som jag nämnde igår så har ju Nelly 20 % idag på nästan hela webshopen. De frågade om jag ville välja ut mina favoriter på rean. Så jag har gjort grovjobbet åt er och valt ut mina Black Friday favoriter, så ni ska slippa rota igenom hela sortimentet ; )

Det enda ni behöver göra är att uppge koden: BLACK20 i kassan.

Billiga-Kläder-Onine-

Jag har faktiskt de byxorna i kollaget från Nelly redan. De är så jävla snygga. De liknar skinnbyxorna som vi hade på plåtningen i onsdags. Jag gillar när de är lite kortare i benen för då blir det mer fokus på skorna. De från Nelly är lite vidare i benen, vilket jag gillar.

By-Malina-Visst tänker man på skorna mer? Sjukt snyggt!
MockaMånga frågade ju om kjolen på den här bilden för ett tag sedan. Därför valde jag ut en liknande till mitt plock.

Hoppas ni hittar massa kul <3 


1 kommentarerEn kommentar om “Black Friday Favoriter”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Vart är den svarta pälsjackan ifrån? Så snygg!

    Svara