window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:51 | november 26, 2015

Hello Curves….

Träning---

Här kommer några fler bilder från när jag var förbi kontoret och provade proverna för min kollektion Curves by Petra Tungården för Fitnessguru. De blaffiga loggorna sitter helt fel och ska bort och linnet ska korrigeras lite i omfånget runt armhållan, så linnet inte sitter så tight. Man ser det inte så tydligt på bilden men färgen är nude/beige – inte vit. Min favoritkombo till svart.

Är faktiskt chockad över att allt blivit så förbannat bra som det blivit. Haha, första proverna såg inte ut så här och var inte i den här kvalitén. Det är kompressionmaterial – så kläderna sitter som en jävla smäck.

Ska ta en bild på stjärten imorgon ; ) Silhuetten och skärningen gör att man får sådan jäkla röv. Apple butt grande <3

Träningskläder_pp
Vecket i armen ska korrigeras så linnet inte skär in. Finns det något värre än träningstoppar som smiter åt för tight och det blir som en fettvalk? Nej, tack.


18 kommentarer



18 kommentarer om “Hello Curves….”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • men DRÖMSNYGGA ju, när släpps kollektionen?

    Svara
  • MÅÅÅSTE ha! När släpps kollektionen??

    Svara
  • snyggt! är färgnamnen redan satta? tänker att av nude/beiget låter beiget bättre eftersom att nude är så olika för alla. vi har ju jämställt färgen nude aka hudfärgat ju egentligen menar vit hud. hade ju varit fint om man kunde välja ett mindre exkluderande namn. men förstår såklart att det inte varit din tanke när du valde namn utan det sitter ju så djupt rotat.

    Svara
  • Håller med!

    Svara
  • Förstår inte varför man måste vara så kinkig. Jag är vit, och då är min hudfärg närmare vit än nude och inte får jag för mig att klaga på att nude är för mörkt för att vara hudfärgat på mig…

    Svara
  • hej 🙂 du svarar på din egna fråga. du är inte kinkig för att du är vit, och du är van vid att saker är anpassade till din kropp. det är ingen som säger att en ”nude”färgad body smälter ihop med färgen på din kropp, men visst ser den ändå bra ut på dig? du kan ha på dig en vit tröja utan att något lyser igenom? en person var hud inte är ens lite lik de nudefärgade alternativen kan inte säga samma sak. ibland måste man se sig runt och försöka sätta sig i någon annans skor, och inte utgå från sig själv. och visst kan det verka jättelöjligt att ens ta upp detta men för en person som hela sitt liv köpt hudfärgade plåster och sett hur de inte alls är lika ens hud så är det kanske jätteviktigt att få representeras. jag kräver inte ens av Petra att ta fram hundra olika alternativ av nude-färgen utan det enda jag FÖRESLOG var att inte kalla färgen nude utan hellre beige eller offwhite eller whatever, något som inte påstår sig representera hudfärg när det är långt ifrån verkligheten. hoppas du förstår vad jag menar! jag kan förstå att det känns tjatigt när man aldrig tänkt i de banorna innan, men jag lovar att många gör det varje dag och detta hade varit ett litet steg på vägen mot att alla känner sig inkluderade i tankeprocessen.

    Svara
  • Vilket bra svar mb! Tack för att du får oss att tänka till lite extra 🙂

    Svara
  • Oj, där fick du mig att tänka till lite. Har aldrig reflekterat över just ordet ”nude” tidigare men du har helt rätt.

    Svara
  • Alltså tack! Har ALDRIG någonsin ens nästan tänkt i de banorna-jag har ju inte behövt.
    Tack för du resonerar tydligt utan pekpinnar och får en tänka till.

    Svara
  • Vilka snygga träningskläder!

    Svara
  • Petra! Skulle vilja få inspiration till vinterjackor! Tycker alltid det är det fulaste plagget som man endå måste ha, letar å letar men allt är så tråkigt!!

    Svara
  • Snyggt Petra! Gillar att det framhäver kvinnans kropp på ett smak- och stilfullt sätt. Ogillar starkt urringade träningstoppar. Tummarna upp för detta! När släpps kollektionen? Perfekt julklapp…

    Svara
  • Det ser riktigt snyggt ut! Jag ser fram emot när allt är färdigt 🙂

    Svara
  • Superfina!! Men PLEASE lite mer bilder på din inredning!! Vill se allt om hur du ska ha det!!!!!!!!

    Svara
  • Tack för att du vet hur saker ska se ut och sitta 🙂 När kommer kläderna ut?
    <3

    Svara
  • Gud vad snyggt det ser ut! Hur många plagg är det, vart kommer priserna att ligga och när kommer de i butik? 😀

    Svara
  • Underbart! För någon med former och lite valkar så är det ju en dröm. Varför ska allt göras för de smala med små byst! Tack för att någon satsar på någon annat (som tycks passa alla kroppsformer- tummen upp)! 🙂

    Svara
  • Älskar mönstret och modellen på toppen, men har aldrig fattat varför man gör ljusare ränder på sidorna av byxorna?
    Som man ser på din bild också får det ju en bara att se märklig ut! Din överkropp ser bred ut nedtill, sett till hur smal midjan ser ut, pga toppen (positivt), men byxan ger en illusion av det nude-färgade ovanför det svarta på byxan ”väller över”, alternativt att du har en väldigt märklig kroppsform, då dina höfter upplevs som supersmala mot det ”bredare” magpartiet. Det beiga vid sidan av smälter liksom in i väggen och ”trollas bort”, precis som vid midjan, men vid midjan ger det en snygg effekt.
    Det ger helt enkelt en jättekonstig synvilla!
    Jag tyckte inte byxan smickrade din supergrymma figur som vi andra avundas och vill efterlikna, haha!
    Men jag måste säga att jag älskar toppen! Önskar bara att du skulle ta fram den i fler färgkombinationer, då denna inte riktigt funkar till mina färger? (Svart-vitt eller Nude-vitt?… eller grå-vitt, svart-grått, vit-blått, blå-svart, blå-grått…? Guld, silver, koppar?) 🙂

    Svara