window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

23:15 | november 25, 2015

Plåtning för By Malinas

Skinnbyxor-
Förlåt för den värdelösa bloggningen. Gick upp vid 06.00 för att komma hem vid 20.00 från plåtningen med By Malina SS15  (vårkollektionen, som kommer efter jul) som jag stylat idag. Jag hyr nämligen in mig på samma kontor som By Malinas, där Malin Andrén grundaren sitter.

Hon är en sådan jävla förebild, Malin. Hon är helt fantastisk och så otroligt grym på det hon gör. Hela henens team är magiska. Deras vårkollektion är helt enorm och så fruktansvärt fin. Trots att vi alternerade mellan två modeller hann vi inte klart med alla plagg.

Billiga-Kläder-Onine-Glömde helt av att jag skulle ta bilder under dagen, så hann bara kmäppa dessa på grymma Isabell. En av modellerna. 
By-Malina-
By Malinas har inte bara klänningar, utan sjukt snygga skjortor och skinnjackor.
Styling-
Imorgon är det dags för en pressfrukost som jag håller i på Diplomat och en plåtning för Metro. Precis förberett några inlägg till er ladies som kommer imorgon!


1 kommentarer



1 kommentarer om “Plåtning för By Malinas”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här