window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:12 | november 18, 2015

Spara tid och tusentalskronor – lär dig shoppa smart!

Shoppa-Smart

Först och främst – MINA TRÄNINGSKLÄDER SATT SOM EN JÄVLA SMÄCK. Efter massa provningar, planering och nästan ett år av väntan har vi äntligen tryckt på produktionsknappen. Ska fira ikväll – hurra! Den här dagen har gått i ett jävla tempo, möten hela förmiddagen och nu har jag suttit hemma och frenetiskt knappat på tangenterna för att få klart två stora lämningar till Metro. En ganska kul extra artikel om hur du shoppar smartare.

Tror den kommer gå i tidningen på fredag – så kommer publicera hela guiden i bloggen då <3 Nu måste jag kasta mig in i duschen för snart väntar en galakväll med tidningen Residence som ska kora årets formgivare.


1 kommentarer



1 kommentarer om “Spara tid och tusentalskronor – lär dig shoppa smart!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Vilken solstråle!! Super snygg outfit!
    Jag skulle rekommendera det nya fashion forumet Stylewhile där du kan styla och köpa kläder från mindre designers runt om i världen. Stylewhile är framtidens shopping, eftersom produkterna skickas direkt från designer till kund med gratis leverans. På detta sätt undviker man det så kallade fast fashion, med massa produkter i lager, eftersom vissa produkter t.o.m. tillverkas då de beställs.
    Hoppas ni gillar http://www.stylewhile.com, det gör iaf jag 🙂
    xx Sara

    Svara