Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:25 | november 16, 2015

Middag på Hillenberg tillsammans med Lindex & Madonna

Hillenberg

Michaela Forni, Susanne Histrup, Mathilda (från Lindex), jag, Emma och Niklas. 

I lördags var jag på middag på Hillenberg med det här glada gänget. Det var Lindex som hade styrt upp en superkväll för alla oss. Hillenberg är en ny resturang som öppnat mitt i smeten som jag verkligen gillar.

Chark-Oxfilé
Jag hade så svårt att välja vad jag skulle äta men tillslut blev det en carpaccio och en skaldjurstoast. Haha, jag har sådan beslutångest när det kommer till mat. Hur svårt ska det vara att välja en rätt? Kan ändra mig 25 gånger innan jag beställt.

Hillenberg-
Sedan var gänget redo för Madonna. Vi åkte dit med världens skönaste taxichaufför som gjorde hela kvällen. Han spelade bara gamla Madonna hits hela resan dit.

Petra-Tungården-Michaela-Forni
Jag och min ursnygga BFF. Det var längesedan vi hängde bara jag och Forni. Ibland springer bara tiden iväg. Saknat henne!

Klänning,-By-Malene-Birger
Jag hade på mig en klänning från By Malene Birger som är ett presslån. Som jag är dödskär i. Ni ska få se bättre bilder på klänningen sen, den är så förbannat snygg!

Jag satt fastklistrad framför tvn hela lördagen och bara tog in allt som hänt i Paris. Under sändningarna börjar de även prata om den eventuella hotbilden mot Madonnaskonsert. Jag trodde hon skulle ställa in den. Jag är så glad att hon inte gjorde det. Jag messade Forni innan och skrev: Hjälp, tänk om något händer på konserten, det är fullsatt. Det är så fruktansvärt hemskt att några få människor kan få en hel värld att bli livrädda. Att människor överväger att stanna inne och inte leva sitt liv för att man är rädd. I slutet av konserten höll Madonna ett sådant fint tal som fyllde alla med hopp, energi och livsglöd. Jag kommer för alltid minnas det talet och gåshuden. Jag tror att det var ett viktigt tal för många <3 Heja Madonna!

Sedan fortsatte kvällen med TOKDANS på FOU! Sådant jävla drag var det!


2 kommentarer2 kommentarer om “Middag på Hillenberg tillsammans med Lindex & Madonna”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Ursnyggt! VART är jakan i från? 🙂

    Svara
  • Tobaksfria veckan v 47. Ett tips för hälsan!

    Svara