window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:45 | november 4, 2015

Höstinspirerande Förätter & Mellanmål

Friggs-Majskakor

Foto: Linn, min nya ass hjälpte mig att fota @evalinns

Just nu har jag ju ett samarbete med Friggs. Ni minns väl mina fina majskakor från Friggs som jag gjorde till frukost härom veckan? Hur kul är det att ta matbilder? Man förstår ju att folk blir besatta av det.

Den här veckan är inspirationen förrätter och mellanmål. Hösten har ju världens bästa och kanske finaste råvaror för just detta. Jag åt nämligen på en krog i förra veckan som serverade en kantarellmacka med hemmagjord lingonkompott som var så förbannat god. Så jag och Linn bestämde oss för att göra samma sak och det blev faktiskt riktigt bra. Jag serverade såklart kantarellerna på Friggs majskakor.

Friggs-Bar
Friggs har även en bar som är perfekt som mellanmål och on-the-go. Men jag och Linn, min nya ass, bestämde oss för att göra om baren till en efterrätt genom att doppa den i smält choklad och toppa med hemmagjorda lingon som kanderats i socker. Alla deras nya barer är dessutom glutenfria – HURRA!


2 kommentarer



2 kommentarer om “Höstinspirerande Förätter & Mellanmål”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Bilderna ser verkligen proffsiga ut och herre min gud vad de lät gott att doppa den i choklad och toppa med lingon!

    Svara
  • Har du nåt recept på hemmagjorda lingon? 😉 Hahaha

    Svara