window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:18 | oktober 23, 2015

Signatur Smycken

Smycken

När jag var i Costa Rica förra året blev jag av med alla mina smycken. Mina signatursmycken, som jag hade varje dag. Som fungerade till allt. Nu har jag dessutom en ring som ska matchas till allt. Så nu är jag extra taggad på att bygga upp en ny ”basgarderob” för mina smycken. Smycken som är personliga. Det är så lätt att köpa på sig massa krimskrams som bara klarar en kväll på stan innan de missfärgats.

Sedan jag såg Isabel Lennse diamantringar har jag varit besatt. Men de kostar en slant. Så jag blev så glad när jag såg en liknande bland Guldfynd. Vi har nämligen ett samarbete med Guldfynd just nu, där vi fått välja ut våra favoriter.

Mina favoriter hittar du på Guldfynds hemsida (klicka här, om du vill spana in dem). Innan har jag alltid haft rosésmycken. Men nu med min FÖRLOVNINGSRING – så tänker jag mer silver och guld. Mest silver.

guldfynd-petraHur fina är dessa ringar? Den svarta diamantringen är 2 die for. Hur fin skulle den vara till min nya förlovningsring? 
Guldfynd
Gillar den tunnare enklare diamantringen till. 
Guldfynd--


0 kommentarer



Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här